- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Трябва да мина още 11 теми до вторник. Нямам време, а по-лошото е, че нямам и особено желание. И с тези проблеми на главата ми е толкова трудно да се съсредоточа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Идва ми да си купя един верижен трион и да ги унищожа всичките.Да режа пръстче по пръстче, крайник по крайник, бавно и мъчително да е.
Как може изобщо да са такива имбецили!? Споделям нещо на някой и след по-малко от седмица като по развален телефон, всичките са научили за какво става въпрос. Изумена съм направо докъде може да стигне хорската простотия.
![]()
И отново - от утре започвам да спестявам от закуски и в края на другия месец съм на пазар.
В момента искам само да си взема някакъв чипс или семки и да си пусна готино филмче за разпускано, но не - трябва да напиша още около 100 задачи. Гадно е, не ми се учи в момента. А и с него в момента сме (дори ментално) толкова далеч...изобщо не мога да мисля...
Тъжна, разочарована, отегчена, замислена, объркана.. Имам чувството, че никой не ме разбира правилно и само глупости ми се въртят в главата.. ;s
изключително скучно ми е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
"тия мъже диви и щастливи ги правиш, ама после ти се струпват толкова ядове, че сама не знаенш къде си и защо си...чак не ми е жал за тебе ,знеш ли..."
епик
И отново всичко отива на кино...и то толкова рано...Дано да си промени решението,ама едва ли...![]()
Хахх..до ей сега гледах клипчета във вибокс от Мюзик Айдъл..леле излагация от всякъде беше..![]()
![]()
![]()
Айде да свършва тая седмица,която идва ии пак почивкаа..![]()
Откачам вече..и ми е интересно защо на братовчед ми мога да споделя нещо,и то без да се замисля дали му го споделя,а на родителите ми не мога..А тоой е наа 31-32 години..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Да действам или да не действам...това е въпросът (:
Действай !![]()
хаха и аз си мисля същото..
инъче съм притеснена за утре...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не мисля, че досега съм се чувствала толкова зле. Не е станало нищо толкова голямо, но все пак... Чувствам се ужасно унизена и този белег... Знам, че не е нищо, което да не мине за няколко дни, но това че го направи... Вече никога няма да е същото.
зарибих се по тази песничка .. жестока е!!
само че трябва да си лягамм.. шит..
утре ще си я дръпна ;д заедно с целия албум лол !!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
После той бил "вечночакащият".![]()
Скукаааааааааа, лягам си. Лека вечер на всички![]()
И песента и албума са много хубавиПървоначално написано от Paramour
![]()
Не може ли един ден всички да са усмихнати беееееееее
В час по информационни технологии съм..Както всеки час само седим на компютрите в интернет,вместо да вземаме уроци..![]()
Айде още 3 часа имам-да свършват по-бързо и да се прибирам да си почивам..Навънка е бахти тъпото време..само сняг,сняг..искам да е ляятооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Първоначално написано от fakesmiles
аз за сега 2-3 от песните съм слушала. сега албума си търся
аа песента още си я припявам![]()
по темата: боли ме главата.. гладна съм.. отивам да ям и после може да си легна да спа малко.. трябва да се обадя на А. да я питам дали остава уговорката за довечера ^^
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
той е на работа...и все още не се е сетил да ми честити 7 месеца....... :х ....не че е кой знае какво...ама...се очаква поне да честити.....![]()
О, колко трагично, той не ти е честитил седем месеца. О, Боже, светът ще свърши!Първоначално написано от ELiTyYy
Втф? Да му писне на човек от дребнави лигли -.-
//отлично се чувствам(:
Naive как го реши, дребнава лигла?! .. за някой това е важно,за други не...явно не си свикнал/а/ на повечко внимание от гаджето ...
lubomirky Аз съм свикнала по някакъв начин,щом това може да ми развали кефа,значи ДА ..
Ядосвам се на една никаквица, прави ми се на много печена, а е едно голямо мазно леке.
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Тъжна,защото всичките ни усилия и труд ще отидат на вятъра,заради тъпите им връзки и подмазванки....![]()
Отделно съм като смазана он днес,а имам 1 тон за учене за утре....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.