- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
цЕла година ми е петък вечер![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Боли ме главата,но иначе съм доволна,цяла седмица ваканция.Супер се радвам,че тая ми писа 5,даже не го очаквах от нея,но не знам колко ще ми оставят по АЕ и История.Много гадна програма за 2-рия срок.Понеделник,Вторник и Сряда практика и редовни часове,тва значи,че от 8 до 5 ще съм всеки ден......... ;(
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
много зле!![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много яко се чувствам!
Болен съм и животът ми върви стръмно надолу от няколко години насам.
ГОУГОУ
смЕрт.
Яко ми е!
Пуснаха ни ваканция!![]()
Какво му трябва на човек?
(yohoho and a bottle of rum!)
мн зле
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
защо когато ми трябва никога го няма....оф идва ми да го убия вече![]()
![]()
не знам как съм..
изморена съм..
не ми се учи по история.. но трябва ;\
поне си взех чанта ^^
харесва ми, но не съм сигурна, че беше най-подходящата..
както и да е.. премахвам съмненията за каквото и да е от главата си..
започвам да уча.. уж![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
добре съм,но сякаш нещо ми липсва
Въъъъ това гърло ще ме довършиИ ми се прегризва нещо, а не знам к'во ( то не че и има особен избор, ама това друга тема
) И утре трябва се обръсна, че мязам на поп вече
Поне има и добри новини - най-накрая доживях да почна шибаните курсове за шибаната книжка, че и кола може да ми купятNice
![]()
Д***а, пак се разболявам. И много псувам. И прогресивно погрознявам и затъпявам. И много недоволствам. И прочее анти "и"-та. А по-рано не беше така. Явно ми се приспа.![]()
неутрално ми е. Нито ми е тъжно, нито ми е весело.
Бивам,чудя се дали да не му кажа в Сряда да излезем вместо в Петък,ама ще видим.Тоя Николай,как може да е такъв дърдорко да се разприказва така гадно,много е тъп.![]()
Как можах да се срина така и да изгубя контрол? Не мога да повярвам колко мекушава съм станала в последно време. Време е да се взема в ръце и да си припомня коя съм и какво искам. Достатъчно дълго бях "доброто момиченце".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Стабилно! Маратонките и топката дойдоха, всичко е 6
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Как, как ... емии не особенно добре - от 2 седмици съм болна вечетази вечер се скарах и с приятеля ми и за капак сега сън не ме хваща а няма какво да се прави, даже и интересен филм не мога да си намеря да гледам
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Нещо се нервирам. И аз не знам на какво точно ... Иначе, общо взето скука отвсякъде.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
някво неутрално ми е,безчувствено днес блааа излиза ми се![]()