- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Объркан и любопитен
Чувствам се отвратително. От две години съм с едно момче, а днес се скарахме и мисля да скъсаме, но сме имали толкова много хубави моменти, че не съм сигурна дали мога да го направя. Знам само, че понякога тои се държи отвратително, не е озрял достатъчно за подобна връзка и все пак друг път е толкова мил, че не ми се иска да се разделяме.
данооо стане това утре !!
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Направо ми се реве ... каквото и да направя ,колкото и да дам от себе си ...нищо не се получава .![]()
Толко ме нарани гаджето ми и то по най-гадният начин с думи,че мисля да късаме...Не съм спала,цяла нощ мислих...и още не знам какво да правя..
Чувствам се ужасно...
Някакво супер якооооооможе би,защотот утре е Петък и се очертава готин ден.
В същотот време ми е супер притеснено от тия пробблеми дето ми се стовариха на главата тая вечер,само това ми липсваше...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
тъмно
и студено
тъъпо..
тъкмо се зарадвах, че нещата ще се получат и то всичко се прецака..
ама така е.. като съм заобиколена от идиоти.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
За първи път от доста време насам - оптимистично.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
изпълнена с надежда!!!дано да се сдобрим с моето момче.Обичам си го,въпреки всичко![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Как може да се чуствам... КАКТО ВИНАГИ УЖАСНО!
Не мога да разбера как си позволих да се случи така...
Та нали аз бях силната, а той слабия.. Нали аз не го обичах, а той мене да... Как е възможно само един миг, една усмивка да преобърне всичко в мен... и в следващия момент просто всичко да свърши... Не мога, не искам и НЯМА да го повярвам... не съм готова.. Не още... Това не е връзка от 1-2 седмици за да я преодолея като поредното запознанство... А нали и той ме обичаше... Възможно ли е изведнъж да се спре обич която преди никой от двамата не е чуствал.. и да се превърне в омраза.. И всичко започна от една сълза..... : X ... Жалка съм !.. Мразя се! .. И сърцето ме боли, боли, БОЛИ.. ;x
---------
Това, че не ме обичаш е твое право и моя съдба... Не мога да бъда за теб най-важна от всички, а бих искала. Цветната пеперуда на сивотата ми си отива.. Защо съм между живите?![]()
Объркан !
Чудя се кой път да хвана! Много хора ми объркаха живота и май трябва сега сам да се оправям
А сега отивам да пуша иии да си организирам дейността за в близкия месец![]()
не знам как се чувствам..
честно казано в момента се чудя какво да закусвам ;д
чудя се също дали да отида днес на срещата..
пф..
продължавам да се самосъжалявам.. а НЕ ТРЯБВА!!
но само като напрява сравнението.. преди 4 години и сега.. просто.. не знам какво ми става..
преди бях заобиколена от хора, от приятели..
сега.. изгубих толкова много от тях..
пф.. едно клише, ама както и да е "те губят!" .. не ми се мисли вече..
толкова много болка..
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Обичам непринудените разговори.. Когато дори не се замисляш за това, което казваш.
Разговори като този, който водя в момента ми изцеждат силите..
Пък и така ми се спи. Обаче трябва да почакам още 2 часа за да свърша и последното си задължение за този ден и след това вече спокойно мога да легна и да забравя всичко!
И спря да се върти за миг земята..
изтощена съм ..
Hostis Honori Invidia
Изморена,но няма да има време да спя..инъче супер петъчно ми е![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
чудя се какво да облека ..
МОМИЧЕ!
No I can't
и аз не знам.. много объркана работа.. и то заради момиче
Живота е такъв, какъвто е!
Пия си прекрасна смес от прясно мляко, кафе, какао и мнооооооого канела, имам си и бял шоколад, допреди час-два се търкалях в леглото, с една дума - щастлив човек съм.![]()
На всичкото отгоре май оздравявам и ще се размина с антибиотиците този път. Няма и как иначе да е, по-проклета съм от няколко бацила.![]()
Уча "Маси и Власт"
Йеах....