- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
I feel so good...YeaH![]()
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
Днес беше невероятно..![]()
![]()
![]()
Преди малко се събудих,сега пия кафе..дано нашите да са доволни от оценките от първи срок,аз знма че мога повече и ще опитам да го постигна втория срок..4,50 не е лош успех-и стипендия даже ще вземам..:P
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Айде бе, лигльо! Знаеш, че искам Гочо, к'во ми се офлянкваш...
Първоначално написано от babity
![]()
Ето човек,който ме развесели от много време насам.
Благодарско маце.![]()
Оф някво .. никакво.Нямам желание за абсолютно нищо вече....
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Малко съм развълнувана. Обнадеждена... Все още не знам дали искам да го откопча от мислите си, а знам, че трябва. Това може би е напредък...Преди бях убедена, че искам да го чувствам в моя въображаем свят.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Малко тъпо се получи неговия перфектен тайминг, но важното е че докопах Гочо. Дано си спази обещанието за уикенда.![]()
Супер!![]()
cc
Доволно. Чакам го да се прибере от запивка с приятели, да полудуваме и да заспиваме. Утре вече ще се активизирам. Дано преборя мързела.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ами.. вчера не беше зле..
въпреки че си мислих, че целия ми ден е провален..
почувствах се поласкана![]()
а днес..имам да попиша малко по химия.. хмм и после ТРЯБВА да изляза..!!! За да отида и да си взема петата книга о.О
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Много ме мързииии! Имам още стотина страници за учене, а после преговор... а тоооолкова ми се правят други неща с един човек...![]()
ебаси тъпия ден.
шибан крак, шибано учене, шибано време, шибанящина. имам си Бегбеде и метълкор поне.
Изобщо не ми се излиза оО Искам да я видя, ама искам да гледам и мача. А ако изляза няма да мога да гледам мача, ебаси дилемата![]()
^мача го гледай после на запис : )
..
аз ... съм въодушевена.. много съм изненадана от снощните събития.. ама той ако ме покани навън, няма да е защото си пада по срещите... оуф,, объркана съм....поне после ще излизаме с Ц. , та да си излея мъката
Гледайте мача двамата.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Почти спокойна. Още малко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Сигурно от 5-годишна не съм изяждала такова промишлено количество сладкиши.![]()
Иначе безделничеството ми продължава с пълна силна, а имам толкова работа за вършене. За назидание съм.