- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Не искам да ходя утре на училище .... Не съм учила по история, имам класно по математика, нищо не разбирам направо супер ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Училището мина страхотно..За утре нямам да уча,затова пък ще си наваксам за петък,че по география ще правим контролно,по история ще изпитва и по етика ще излизам пожелание..![]()
Той...както всеки ден му е поведението..няма промяна..
Отдавна не сме имали толкова хубав час по ФВС..показах си уменията на волейбол..![]()
Айде най-сетне да идва петък бее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ауу цяла нощ купон..А и дано всеки си хареса подаръка..
![]()
Кафенцеее![]()
![]()
Отивам да събирам прането..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Безпричинно добре се чувствам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ужасно ...
Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..
измръзналааи изморена а трябва да почвам,че ни му се вижда края скоро на туй
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Напосрледък обичайното странно настроение. Мозъкът ми смесва нравите на два образа, които само външно си приличат. Гадно е, защото прехвърля и усещанията ми за единия към другия.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Супер съм,доста добре се получи,утре ще са намалени часовете и практиката ми,това означава,че ще съм в свършила в 3,а не в 5 и 15.![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Болна..не е много хубаво ,но пък от друга страна днес пропуснах даскалото..мисля и утре да повторя днешния план![]()
Щастлива съм-имам чудесно момче до себе си от няколко месеца,но сякаш сега го разбрах наистина![]()
Ще ходим тази вечер на някакъв гала концерт в НДК...дори не знам какво да очаквам,а аз бях инициатора да идем...трагичен случай съм![]()
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
влюбеннамакар и в стаята в която съм да е под 0 градусаа единтвеннияя като си спомня за негоо ми става топличко .. жалко,че нещата не потръгнаха,а аз останах наранена и ужасно влюбенна
![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Тъпо. Като пиша на някой от класа по skype не отговаря. А и ми трябва тъпото домашно...![]()
![]()
Горе-долу...![]()
![]()
Много ми е тъпо....![]()
Тъпооо.. нищо особено, просто една фр много ми липсва, а други хора са много дразнещи и имат някаква странна способност да те подлудят, и колкото и хубав да е денят ти, да го направят една идея по- гаден.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
пак зле..пак пак пак и пакк..с кво да си оправям вече тъпото настроение? писна мииииииииииииииииии
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Дойде ми радикална идея как да оправя плесканицата в главата си, с което също и ще оползотворя част от свободното си време. Доволна съм от себе си!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
хаха ектраимаше и смях и студ и малко романтика.
от всичко ;д
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Изморена съм..
боли ме главата
нямам идея какво да обличам на рд-то..
![]()
дано поне това утре да се получи..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Разглеждах тука едни снимки на един от бившите ми,още си е сладур,ама не ми пука.Иначе съм добре,Яни не ми писа,а го чаках,карай
Въй утре трябва да ставам в 5 и 30 и да започвам да се оправям за даскало,че почваме по-рано и са намалени часовете,дано напиша всичко на класното и да се справя на контролното по Англ.език.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не съм и мислел че ще го кажа но...радвам се че утре пак съм на даскало![]()
![]()
тея дни докато бях болен бяха най-скучните в живота ми...ся само се чудя как ще обикалям с татуса че треа да е постоянно намазан а не ми се ходи с мазни ръкави нито с дигнат ръкав(в -5...) нито олепен като идиот което практически са единствените неща който мога да направя
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Злеее .. Писна ми ДОКОГА????
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Хаха много странно. И все си казвам, че няма да ходя в други да гледам страшни филми, че после ме е страх да се прибера. И звънях на приятеля ми да ме посрещне, ама шанс- защо да не спикогато аз навънка умирам от страх
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Горе-долу..
нямам много за учене
но пък вали сняг.. от една страна добре, даже супер.. днеска ще е забавно в училище, нооо аз нямам дебели ботуши.. все още.. а и забравих да си взема калци .. май ще съм с кецовепредусещам колко ще съм мокра после..
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
зле,зле,зле. Едва ли нещо ще стане между тях, но защо винаги пренебрегвам себе си. Тя не би направила същото за мен. Ух...