- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Пф..утре класно ..само да мине и отиваме да пием бира![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
много ми е скучно,нямам какво да правя..![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
кефя се на якия ден ..
супер яко беше..
само дето доста се измокрих![]()
ама то така е .. има ли сняг във Варна ..![]()
детска радост беше..
искам пак![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Много щастлива![]()
Fuck all them h8rs
Fuck all them hoes !
ми..не знам кво да правя, как да се държаДори и да пита кво се случва, не знам какъв отговор да дам
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
добре съм,нямам търпение за утре![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мнг изнервена![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
изморена..
тъкмо ще влизам в банята.. и после.. косата и си лягам (:
него го няма.. за пореден път.. защо ли не се изненадвам ..![]()
и нека непукизма започне сега!!
.. тц.. не ще.. deamn it!![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Всичко се връща... И на мен ми се върна!А, по дяволите, влюбих се...
![]()
![]()
![]()
![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
хм .. имам странни предчувствия за утрешния ден, оправям си косата и си лягаммм, чее едва се държа вече...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Искам да се оплача... Спи ми се.
В момента трябва да се обличам и приготвям за даскало, ама... нъц.![]()
уморена, отегчена,нещо ми се приспа![]()
Боли ме корема... не успях да ям много добре на вечеря. Такъв смях никога не е било!Обичам ги тези дни
![]()
хЪх...
добре съм.. малко изморена..
а него пак го няма..
добре =, добре, този път има повод, добре.. ама вече ми писна..
не стига, че не можем да се виждаме, ами и не си пишем.. по колко си пишем на ден? час? два? не знам вече.. писна ми..![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Дойде ми пауъра да пиша мнения
Цял ден спах днес, и сега не мога да си легна да спя, а утре съм на трен рано.
Сигурно ще е забавно и после по магазините за хубави стоки и подаръци - както за мен, така и за близките ми.
И аз съм човек все пак, и аз трябва да се зарадвам с нещо..
А кака ми ми е купила хубава чанта + портмоне-чантичка със заплатата си - не знам колко се е ръснала, + сребърно бижу. Така, малко предколедно.
Честно казано не разбирам. Много е мила..
Веднъж само за приказката подхвърлих, че моята чанта се разкъсва, но го казах просто ей-така, а не за да я накарам да ми вземе, и тя милата се е сетила за мен и за моята нужда. Толкова е мило и сладко, че.. това ми стопли сърцето за целия ден.Даже ми е кофти, че е ръснала за мен така.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Изтощен, ядосан и си мисля за нея.
Уоу, това което каза наистина ме зарадва.
Какви смесени чувства. Тц-тц.
Оф, абе цял ден си припявам една песен, вече половин час я търся и не мога да я намеря. ;\
Иначе съм дълбоко разочарована. Нещата не се получават така, както на мен ми се ще, и ми е криво. Плюс това днес нищо не си купих, а така ми се искаше... По-скоро не намерих това, което търсих, та разочарованието ми е двойно.
Иначе навън е снежно, преспесто(ако изобщо има такава дума), заледено, СТУДЕНО(!) и има виелици. Трудно ми е да вирея при такива климатични условия, да му се невиди! :д
На всичко отгоре, от скука си пробих втора дупка на едното ухо и съм... горда със себе си. Мазохизмът ми няма спирачки.![]()
Имам си мандаринки, имаХ си и шоколадово кремче, щастливО бях и продължавам да съм. И леко мрънкащО.![]()
Трябваше ми само една прегръдка и я получих.![]()
Но сега искам още.Нахалитетът ми край няма.
![]()
Утре пак на пазар, аз и днес ходих, доста се изръсих, ама докато не се охарча до шушка явно няма да се спра. И все пак съм много доволна.
Хубав ден, много хубав.
Боже, беше невероятна прегръдка.
от един час уж си лягам,тоя много се мота,да ми отговори да се разберем за утре и да си лягам![]()
Точно в тоя момент се чувствам перфектно в кожата си. Заедно с подутото ми шкембе, целулита по бедрата, способността ми да руша абсолютно всичко, което зависи от мене, и моментните ми неадекватни реакции спрямо хора, към които имам скрити симпатии. В т'ва е тайната на щастието- да се обичаш. Напук на всичко и всички.
Дойде ми музата днес за много неща- на път за училище просто обърнах посоката и си дойдох вкъщи просто защото ми се гледаше "На кафе", докато пия кафе. Майка ми не ми се скара. Но в понеделник ще трябва да си взема бележка. 'Бах майка му, как я мразя оная нахална пача, сестрата...
Трябва да купувам подаръци. Ама искам първо на себе си. От доста време не съм си купувала нищо дрешно.
Сдухах се.. А утре колко имам да уча просто не е истина... :&
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Днеска се очертава уникално як ден..
![]()
// Супер ми е кеф.
С нетъпрение очаквам да изляза и цял ден да се мотая из една приятелка. Мразя когато е студено и има сняг и нашите остават у дома, баси колко чакам момента в който отново ще ги виждам само понеделник и сряда вечер![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Чувствам се добре. За сега нищо не ми е провалило деня, да се надяваме, че нищо няма да го развали.
Искаше ми се да я видя, но времето е доста студено, пък и не ми се пътува 2 часа. Но пък това което ми каза, направи ми запълни дупката в сърцето.
Изчистих си стаята. Доволен съм и по-късно малко изграда.![]()