.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    bulgaria :D

Искам съвет :)

Искам добри савети защото съм наистина много влюбен .
    Случката е ето такава.Един ден имаше концерт в което участаваше едно момиче това е тя момичето в което се влюбих.Аз лично не се познавам с нея но имам един приятел който познава нея.Така да додим на темата незнам какво да направя и искам да знам възможно ли е момче на 16 години да излезе с 17 годишна.тъй като тяена 17 кажете как да се зближа с нея и да я накарам да се влюби в мен ?

Повече от фен
    като най-малкото кой ти е казал да си казваш истинската възраст
    Speed 3 Axela

Супер фен Аватара на Stotii

Re: Искам съвет :)

Цитирай Първоначално написано от vinlife
    Случката е ето такава.Един ден имаше концерт в което участаваше едно момиче това е тя момичето в което се влюбих.Аз лично не се познавам с нея но имам един приятел който познава нея.Така да додим на темата незнам какво да направя и искам да знам възможно ли е момче на 16 години да излезе с 17 годишна.тъй като тяена 17 кажете как да се зближа с нея и да я накарам да се влюби в мен ?
    Как точно разбра че си ВЛЮБЕН само не рабрах аз !??
    Влюбване и Сърбеж в слабините... са коренно различни неща

Не може да се влюбиш в някой без да го познаваш,може да я харесваш или да те привлича сексуално,но в твоя случай неможе да се говори за влюбване.Вместо да си губиш времето да пишеш по форуми отиди запознай се с нея,ако има желание излезте,това че е малко по- голяма според мен не е проблем .Трябва да опиташ нищо не губиш,може само да спешелиш.

Цитирай Първоначално написано от MeriJein
    Не може да се влюбиш в някой без да го познаваш,може да я харесваш или да те привлича сексуално,но в твоя случай неможе да се говори за влюбване.Вместо да си губиш времето да пишеш по форуми отиди запознай се с нея,ако има желание излезте,това че е малко по- голяма според мен не е проблем .Трябва да опиташ нищо не губиш,може само да спешелиш.
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на JDeel
    И не я карай да се влюбва в теб. Ако стигнеш до нея можеш просто да я караш да се усмихва, това е достатъчно

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Искам съвет :)

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Цитирай Първоначално написано от vinlife
    Как точно разбра че си ВЛЮБЕН само не рабрах аз !??
    Влюбване и Сърбеж в слабините... са коренно различни неща
    +1

Първо се запознай с нея, после му мисли.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си