Здравейте хора. Значи искам и аз да споделя моите проблеми. Така аз съм Иван и съм на 15. Наскоро, наскоро преди около месец се запознах с едно момиче, допълвам по скайп. Тя е на 13. Тя е от друг град, което ме убива. Запознахме се нали, започнахме да си говорим. Тя имаше приятел, както и аз приятелка, обаче както нейния така и моята не ни обръщаха внимание, и така се стигна до един ден в който и казах че страшно я харесвам, и я помолих нали да не ми дава напразни надежди, защото това ще ме убие, и й предложих да спрем да се чуваме. Тя обаче не искаше, защото и тя ме харесваше, и всичко се разви някак изненадващо. Наистина за мен тя е съвършенна, общовзето момичето на мечтите ми, и отначало си мислех..."Хах, аз не я залужавам, тя няма да ми обърне внимание...." и т.н. Обаче нещата се развиха до такава степен че аз наистина много я опознах и се сближих с нея, и я обикнах, но не бя готов да и го кажа, обаче дойде момента и й го казах. Тя обаче отвърна със същото и направо бях на 7 небе...След това аз скъсах с моята, и Люси скъса с нейния и така изненадата беше че една вечер тя ми прати смс в който пишеше дали искаше да станем гаджета, един вид тя ми предложи и ми каза мило. Е тогава просто се стопих, не осъзнах къде се намирам. И така ние тръгнахме, говорихме си по телефона и т.н. всичко 6, само че бяхме разделени от разстоянието, а тя не се притесняваше, каза че след време ще се видим, че никога няма да се раздеилм и така, сякаш бяхме свързани, докато мен това разстояние ме убиваше....Много хора се опитаха да ни разделят, като един от тях беше неийа приятелка, която ми каза че си има гадже от нейния град, и че ми изневерява. Тогава бях съкрушен, започнах да плача, да се късам вътрешно...Всичко обаче излезе лъжа....И така всичко с нея вървеше буквално по вода, нямахме никакви проблеми, освен разстоянието. Много пъти бях разколебан, че няма да се получи, но тя бе човекът който спасяваше връзката ни....А и аз сега нямам възможност да ида при нея(от финансова гледна точка). И така все още сме заедно, и аз наистина много я обичам, просто не спирам да мисля за нея. Тя също твърди, че ме обича и че иска да сме заедно, завинаги. Обаче напоследък сякаш нещо ме отбягва. Няма време за мен, като се разделяме вечерта, напоследък казва само едно бб и това е, ако аз не и кажа, че я обичам тя няма да го каже. Но аз я разбирам, снощи тя се разплака защото един нейн приятел има здравословни проблеми и то големи. И аз я разбрах, просто знам какво е да загубиш приятел...Но ви моля за съвет, вие какво мислите, ще се получи ли м/у мен и нея, или няма смисъл. За коледа тя отива при семейството си в Гърция и за Нова година ще се върне, няма да можем да си говорим, но помагайте, как да постъпя, постоянно абонати от скайп се опитват да ни разделят и т.н. просто не знам, искам само да е щастлива, наистина много я обичам, както и тя мен, поне така твърди, но....хайде хора помагайте, защото съм съкрушен, не знам какво да мисля вече... =[