- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете !?
Здравейте.Извинявам се ако темата не е за тук..
Имам проблем .. от известно време не мога да се възбудя нормално имам приятелка с която не мога да направя нормален секс последните 2-3 седмици не мога да го надървя както трябва .. кажете ми защо става така какво трябва да направа ???
според мен тва се дължи или на физическа или на психическа основа..предполагам приятелката ми прави френска и т.н. да те възбуди максимално,ако и тогава не става ..може би имаш някакви проблеми ,за които мислиш и неможеш да се отпуснеш,ако и това не е ..най-добре се посъветвай с лекар..
Наистина може да е на психическа основа..
Имаш ли някакви проблеми ?
Или нещо,което те притеснява ?
- Ако е така,отпусни се и недей да мислиш
за нищо друго,а просто се отдай на момента..
MeriJein: Благодаря
SmilezZz: Нямам никакви проблеми .. няма защо да се притеснявам от моята приятелка това и мене ме учудва .. какво трябва да съм направил за да е физическа и какво за да е психическа !? .. нямам представа .. даже и в нета като гледам жени пак не мога .. нямам представа дайте съвети
В момента те притеснява факта, че не можеш и колкото повече го мислиш, толкова повече се превръща в проблем за теб. На психическа основа е.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
за нищо , надявам се проблемът ти да се реши
има нещо което те притеснява...изпразни си главата от всякакви глупости и се отдай на момента![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Не го пипай една седмица, естествено и никакъв секс.. и през уикенда приятелката ти да се настрои психически за пачанга.. че ще и бъде тежко..
просто си почини малко.
Благодаря на всички ще направя нещата които ми казахтеМерси