- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- хелпппп
здравейте, значи сега през ваканцията съм на село...та проблема ми е че тука няма фитнес наоколо и тука за 5 дена почвам да чувствам че умеквам а има още една седмица и излиза че за 12-13 дена там колкот ни е ваканцията никаде немога да ходя на фитнес...и почнах да чувствам че умеквам и трябва да тренирам някаде а няма къде.....давайте идеи какво да правя....
Лицеви ? Намираш ако няма някое желязо, то поне някое дърво с подобен клон да се набирашИли вземи нацепи дървата на баба ти.
n00bs
прая си 10 серийки по 50 лицеви ама няма кой знай колко голям ефект....дървата дядо ги беше нацепил...и няма подходящи дървета![]()
Нищо не може да ти стане за 5 дена!
Приеми го като почивка и после почваш сериозно.
Как ги правиш тея 500 лицеви на една тренировка направо не мога да го проумея . Браво.
Човека гони нов световен рекорд! РАдвайте се, че мъобще ви е удостоил с честта да ви говори!Първоначално написано от FlipY
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
еми за някой 500 може и да са рекорд....правя ги на 10 серий омг...
кое неможеш да проумееш...това че някой хора могат да направят 500 лицеви с 10 серии ли ?Първоначално написано от FlipY
Да за човек,който каза в първия си пост(попринцип) че е на 13,слаб е и прави 4-5набирания макс.Първоначално написано от blackfireXx
вече са по 15а това че съм слаб не съм вече баш толкоз..качих 5 килограма...
и междо другото ако си ми прочел първият пост който бях питал в форума беше бъзик(само да те осведомя да не земе си помислиш нещо)![]()
Малко не ми се вярва, но браво, ако е истина...
хЪх...
защо да не ти се вярва ? знаеш ли колко труд положих за тези резултати....и ако не вярвате ще видя ако мога по късно да кача едно клипче дето правя 50 лицеви.....
10 серии по 5 лицеви, може![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от firstdiesel
![]()
![]()
![]()
п.с:земи 1 тухла,хвани я с двете си ръце и сгъвай за бицепс![]()
Първоначално написано от slicky
Ставаш в 5 часът и почваш да храниш кокошки прасета и тем подобни след това отиваш вземаш един човал зърно слагаш го на гърбът и почваш клекове
пък после можеш да изкараш един спринт с количката
![]()
Не бе , братле . Не говорих , че лъжеш . Не те познавам , че да си правя някакви изводи , тъй че ако е истина туй дето приказваш - браво .
Чудно ми е само от тея 500 лицеви няква файда има ли ? Аз навремето бутах за гърди с едни домашно направени дъмбели - едни шишета ги отрязах , напълних ги е бетон и така си тренирах , когато не ходих на фитнес . Един познат закрепи 2 по- тежки гуми за един лост, лягаше на една скамейка и си го ползваше като лежанка.
Ако си на село провери в училището или техникум , ако има . Обикновено там има някви катерушки , успоредки.
Импровизирай или се наслаждавай на ваканцията тука за още 5-6 дена и като се прибереш започвай с обичайната си схема.
Айде поздрави от мен .
ейсега ще кача един клип дето правя 50 ....за невярващите...а и ги направих едвам едвам защото сега ставами главата ми е леш
![]()
ето го http://www.2shared.com/file/ayEDEzwx/PC290325.html едвам ги направих защото беше сутрин и главата ми беше леш
ето да видите как се сваля http://img715.imageshack.us/i/ssssssx.jpg/
видяхте ли го ????
аде ко стана де...само един човек го е свалил нали уж повечето не вярвахте![]()
Нали знаеш, в интернет всеки може да направи колкото лицеви иска.Първоначално написано от FlipY
![]()
По темата : за няколко дена нищо няма да ти стане. Ако има лост някъде се набирай щом толкова ти е зор.
radeberger ай като мн ти знай устата виж клипа после ми говори брато....
ХАХАХАХАХАХАХА! СМЕШНИК! Кви лицеви са тва бе?! Ти сваляш до средата и тва го броиш за едно!? Направи един клип как гърдите ти почти опират в пода и тогава ми говори бе! И 20 няма да можеш да направиш... Аз съм на твоите години,имам много повече маса (близо 70кг) съм, 170 съм висок,имам много мазнини и все пак правя 20 хубави (до долу),а ти,където толкова лекичък изглеждаш.. лелеле... ако и набиранията ги правиш така не очаквай големи резултати? Набиранията да не би да са да се набереш един път и после само главата си местиш? пффффф
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
ебати свинята трябва да си....и се упитай да направиш толкова като мене....като си легнеш в 9 сунринта след като си се напил кат свиня и се сабудиш във 3 следобед...да те видя тез твойте 20 как ше ги направиш.... признавам че тука не ги правя баш точно защото още не се бях разсанил ама бас хващам че тука 90% от многознайковците не го могат дори и като мен да ги направят...и ай може ли да ве помоля за нещо ? без коментари от сорта "дребен де си трагнал да пиеш пък ти" или "ко си измисляш оправдания" ай пийс![]()
![]()
Първоначално написано от blackfireXx
Току-що пробвах по твоя начин и направих 51! Не е кой знае колко натоварващо и можеш да продължа още към 10 да направя,а относно килограмите ми са разпределени добре и не изглеждам дебел! ;]]] Тези твои лицеви ме натовариха все едно аз правя 15 мои! Така че ако някой те пита колко правиш - 15 му кажи : )))
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
ай някой по компетентен да се изкаже![]()