.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    София, България

Време за промяна

Здравейте! Следя форума от доста време, но чак сега реших да се регистрирам. От проблем с момичета не мога да се оплача. Винаги съм имал успех, но всичките ми връзки бяха доста несериозни, и от моя и от нейна страна. Станах осми клас, ново училище, нови приятели. С момичетата, разбира се, ми потръгна. Вече съм имал 2 приятелки. Не се хваля. Но реших, че е време за ПРОМЯНА. Писна ми от тези връзки "еднодневки". Искам нещо сериозно, готов съм вече. Проблемът е, че имам имиджа на "плейбой". А не искам вече да е така. Искам наистина сериозна приятелка, свестно, добро, УМНО и красиво момиче. Такива има, тъй като средата ми е добра. Но си нямам на идея как да промения създадения имидж на плейбой... помогнете!...

Супер фен Аватара на Stotii
    Абе 8ми клас си, ходи си гледай животеца... кви са тея сериозни връзки на по 14-15 години ... пфф

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ти ако си плейбой в 8-ми клас аз съм негър...Чезвай
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Автора сигурно цепи мрака :Д
    ...
    BTW Такава тема нямаше ли по-рано?Или коментарите са изтрити?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

BlindedAngel не ставай груб, детето се мисли за плейбой имало е 2 приятелки .. Кажете му как да си изчисти репутацията

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Абе 8ми клас си, ходи си гледай животеца... кви са тея сериозни връзки на по 14-15 години ... пфф
    +

"От проблем с момичета не мога да се оплача"
    "но всичките ми връзки бяха доста несериозни"
    " С момичетата, разбира се, ми потръгна"
    "Вече съм имал 2 приятелки"
    "Писна ми от тези връзки "еднодневки"
    "Проблемът е, че имам имиджа на "плейбой"
    пахахахахахахахха, соу мъч ФЕЙЛ!!!

Голям фен
    Хахахаха 8-ми клас и искаш сериозна връзка ? Я си живей живота, имаш достатъчно време наборе не се напрягай с такива глупости.Целия живот е пред тебе, щом ти върви с момичетата значи ще си намериш по-натам сериозна връзка.Просто сега си живей живота, докато си млад и си прави кефа.
    Хора много , Човеци малко !

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sweetpunk
    BlindedAngel не ставай груб, детето се мисли за плейбой имало е 2 приятелки .. Кажете му как да си изчисти репутацията
    Кой става груб Просто казвам истината.Аман от пишман плейбойчета на по 14-16 години дето не знаят какво е секс.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Цитирай Първоначално написано от sweetpunk
    Кой става груб Просто казвам истината.Аман от пишман плейбойчета на по 14-16 години дето не знаят какво е секс.
    +++
    Не е виждали пу*** момчето, за плейбой се има.... ако има поне по 2-3пъти в седмицата интимни отношения с момичета (различни).. ОК ... ама това си е лапешка история

Не мисля, че е редно да критикувате момчето за възраста му! Разбирам го, защото когато тръгнах с моя приятел, аз също бях в 8ми клас, а в момента съм 10ти и още сме заедно! А по темата за имиджа мисля че трябва да го дакажеш пред някой, че искаш да се промениш и тогава може би ще потръгне всичко. Успех!

с тези две приятелки за цял живот ще си плейбой като са такава бройка не се чисти

Град
    Pleven
    [url=http://svv2010.snimka.bg/other/smeite-se.555130]
    Ми изглежда , че той е Плейбой

oпа не знам как се добавят снимки просто влезте в линка

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 0Scorpion0
    [url=http://svv2010.snimka.bg/other/smeite-se.555130]
    Ми изглежда , че той е Плейбой

oпа не знам как се добавят снимки просто влезте в линка
    Еха "страшно яко" си го направил на пейнта Цепиш мрака от към детски акъл и ти

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Играй по цял ден на компютъра,излизай само с грозни и дебели момичета,намери си задръстени приятели и за 2 дена няма си 'плейбой'

Повече от фен Аватара на Melanie
    Имал е две приятелки в новото училище, умници. И к'во го нападнахте момчето..Ако го сравняваме с повечето деца в 8 клас, той даже ще е леко изостанал..какви ли неща не правят сега

д

Е добре де не разбирам защо всеки пише живей си живота?
    Кое да живее сякаш ако си хване гадже животът му ще се провали а момчето е на 14г ако не се лъжа да малък е и се обръщам направо към теб:

с 2 момичета в живота си незнам под кое разбираш думата Плейбой.Защото ако си такъв 100% треа да си пушач и да си на купончета всяка вечер а и да не забравиме да думкаш по некоя кака и да имаш само здрави сексуални връзки без никакви чуства,това разбирам,аз.Единственото нещо което мога да те посъветвам е че си найстина малък и нямаш изграден имидж,такаче не се безпокой и бъди какъвто си.

Супер фен
    абе то сега е на мода да кажеш, че си имал дълга връзка

П.П. Първо намери момичето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си