.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: протеин

протеин

здравейте, взех си протеин и го пия г/д от 1 седмица...
    та всеки ми казва по мн начини да го пия...
    на етикета пише 1 доза(50 гр) след трен.
    тренера(който е бивш култорист) казва 1 доза(50 гр) сутрин
    а едно момче който тренира сиг. от 5-6 години казва сутрин и след трен по 1.2 гр на килограм което излиза някъде 60гр
    и вече направо се чудя кой да слушам

П.С. с гейнър съм

Град
    София
    За да не правя друга тема (автора да ме извини) искам да попитам за някоя хубава качествена марка протеин ? А също и с какво се пие,защото досега не съм пил...с вода ли се смесва или ?

еми може с вода, сок или мляко и на скайтек има хубави http://www.sciteconline.com/language...tein.php?ver=1

Град
    София
    В какво съотношение трябва да се смеси ? А също да попитам хубавите протеинчета на каква цена вървят ? (извинявайте но съм индианец )

от 70-80 нагоре....на 50гр 300 мл

Повече от фен Аватара на atractive
    Големи сте к*тили като вземате такива протеини, то е за вас взимайте.Не ви препоръчвам
    Нямам химикалка!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от atractive
    Големи сте к*тили като вземате такива протеини, то е за вас взимайте.Не ви препоръчвам

Супер фен Аватара на fatrat
    вярваш ли си?

Супер фен Аватара на radeberger
    Информирай се малко.

Иначе, аз поне го пия преди и след тренировка. До колкото знам трябва по 1.2 - 1.5 грама на твой килограм. Аз пия по 60 преди и 60 след.

Също така, до колкото знам американските протеини са добри. Аз сега пия някакъв на Универсал.

Повече от фен Аватара на atractive
    Какво да чета е, вие не сте достатъчно информирани явно какво да вземате.Затова искате съвети и ви го давам
    Нямам химикалка!

И какво да взимаме според теб, химия ли ?

викам утре да си поръчам нещо от www.anaboli.eu

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Супер изгодно си взех Syntrax whey shake 5lb.
    Пудрата е с високо съдържание протеин, невероятен вкус има. По принцип е 93лв, но го взех с прайсмач в healthstore от www.netrition.bg

Banned Мега фен
    A да питам само протеина не е ли вид ,химия' и вредно ли е до някъде взимането му?
    Също указва ли наистина по значителен ефект. За всеки ли се препоръчва ? И въобще кво толкова го пиете?

Banned Мега фен
    да давам 50 - 100 лв за някакви си грамове , които ще свършат за един месец и ще се натровя. да бе да

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    няма се натровиш ми и ще умреш

иначе високото грозде е кисело нали

Води се хранителна добавка. Безвреден е с изключение ако имаш някакви чернодробни проблеми (при такива проблеми попринцип трябва да си на нискобелтъчна диета).

Но не очаквай някаква магия. Помага за качването на маса, но не зависи изцяло от него. Почти всичко си е до правилно хранене и тренировки.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Но не очаквай някаква магия. Помага за качването на маса, но не зависи изцяло от него. Почти всичко си е до правилно хранене и тренировки.
    И аз така си мислех. Не съм тръгнал да си купувам такива протеини и др.

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    A да питам само протеина не е ли вид ,химия' и вредно ли е до някъде взимането му?
    Също указва ли наистина по значителен ефект. За всеки ли се препоръчва ? И въобще кво толкова го пиете?
    хах брато протеина за фитнеса е като дишането при повторенията

Протеина също така го дават и на болни, които примерно са претърпяли операция и немогат да се хранят с твърди храни.
    Аз и така не се научих да го пия. Преди колко марки смених ама хич не ми действаше добре на стомаха и го спрях. Доколкото си спомням аз го вземах 2/3 от мойта дневна доза след тренировка и останалата 1/3 преди лягане.

Суроватъчният протеин се взема по една доза сутрин и една веднага след тренировка. Дозировката е описана на опаковката и варира от 25 до 30 гр, разбира се има и протеини с по-висока указана доза, което пък означава, че концентрацията в доза е по-малка.

В нетренировъчни дни се взима сутрин и съответно още веднъж през деня в зависимост от това какви са промеждутъците между храненията.

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си