- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовница..
Искам да попитам били ли сте някога любовник\ца на някой и как сте се чувствали?:P
wtf...? Да не би, ти да си и да не знаеш как да се чувстваш![]()
![]()
![]()
![]()
Абе всеки си е себе си и решава какво да прави с живота си
![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не! И нямам желание..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Не съм била. Не искам и да бъда. Причини-много..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
По-добре е да си любовница отколкото приятелят ти да си има такава. Определено и в двата случая не е много приятно. Била съм за съвсем кратко. Отначало беше забавно да се криеш ,да се притесняваш да не ви хванат ,но това писва бързо. Знаех ,че тя е на първо място и че той колкото и звезди да ми сваля от небето пак ще се върне при нея ...
Да и е някакво неописуемо, смисъл наистина неописуемо, не от онова невероятно неописуемо, ами просто де да знам, все тая е. Зависи ти как го приемаш и какво искаш от отсрещната страна. Понякога съм се задоволявала и с много, и с малко, зависи от какво съм имала нужда.
Било ми е и гадно, и хубаво, точно и затова споменах според зависи очакванията и нуждите ти.
нахвърлях го малко като тезички, ама хайде вие самички си разсъждавайте![]()
Не. Едва ли ще е приятно...
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
да,отваратително е
понякога е хубаво като се сетиш,че той/тя ходи с друга само за да те накара да ревнуваш![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
страхотно![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не, и няма и да бъда.![]()
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ами не, не съм била.Все пак трябва да уважаваш човека до себе си.Щом един от двамата вече е загубил интерес, значи тази връзка няма смисъл... :P
Не съм била, не искам и да бъда.
Но познавам жена, която е, и проблема е, че тя почва да влага чувства, което е лошо за нея. Мъжът така или иначе си остава с титулярката, любовниците май са за развлечение
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Имала съм "любовници"![]()
![]()
Когато нещо куца се случват и такива неща.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не съм била и няма и да бъда.Уважавам себе си, за да се примиря да бъда втора дупка на кавала!![]()
Бях веднъж. Казвах й 100 пъти да не къса с него, но тя скъса, с мисълта, че ще ходи с мен.
Хубавото на това да бъдеш "любовник" е, че ебеш, после слушаш малко глупости и после една седмица не те занимават, докат не ти се преебе пак. Не винаги е точно така предполагам..., но мен ме устройваше.![]()
Temet Nosce
벨야카
Любовниците са жени който не уважават себе си ... а аз уважавам най-вече себе си и после хората който го заслужават.
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
големи сте моралистки майна... сяка казва че нема да бъде, ама като и покажат черния жиП и марковите дрехи майна друго става.
аз съм бил любовник ама за съжаление нас не ни купуват с коли и маркови работи майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не. xD
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
НЕ!НЯМА И ДА БЪДА!
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Да . Момичето беше на село ..а тогава гаджето й ( вече е мое гадже) ме сваляше..аз знаех и се дърпах. . но накрая докато се дразнехме без да исках ( НАИСТИНА) го целунах ии така..после той скъса с нея.. ии ..абе общо взето бях му нещо подобно на лщбовница
![]()