Здравейте!Темата май не е точно за този раздел, но както и да е. Става дума за двете момичета, с които се движа и са ми най-близките приятелки.. Та тази година уж от доста отдавна нещо говорихме за Нова година да се събираме, но много време никой нищо не казваше и в крайна сметка с приятеля ми ни поканиха на друго място и ние приехме. И днеска едната от двете направи някакво изказване относно приятеля ми, а по принцип много го харесваха, никога не е имало някви конфликти и т.н. А преди малко в скайп другата ми сервира, че според тях ние с него сме имали нещо против тях и, че тва ни била последната Нова година заедно, как аз всеки ден съм с тях, а не с тези, с които ще сме на Нова година и някви такива... И ми стана гадно, чудя се сега аз ли съм виновна и трябва ли да се чувствам такава, че няма да съм с тях? И ми е гадно за това, че за всичко изкарват виновен приятеля ми, понеже е от друг град и от време на време ходя при него и според тях той ме бил отдалечавал от тях. Еми хубаво, аз какво трябва да направя, да седя до задниците им, с извинение и след няколко месеца като се пръснем кво?! А с него си имаме планове занапред, връзката ни е сериозна, трябва да не ходя при него, заради тях ли?! Не казвам, че трябва да ги зарежа и да забравя за тях, заради него, аз съм против това, обичам си ги и си ги ценя, не си занемарявам отношенията с тях, като съм при него, чуваме се всеки ден... Оф не знам вече какво да мисля и какво да направя, за да не си мислят "че имаме нещо против тях", все пак са ми най-близките приятелки, знаем всичко една за друга и от доста години сме неразделни ... и най-вече - виновна ли трябва да се чувствам?
Благодаря на всички, които прочетохте романа, дано да сте разбрали нещо .. моля за съвети, и на който не му харесва да не пише