- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не мога повече..
wfff
Не се отчайвай споко....Тепърва ти предстоят хубави моменти..И аз съм зле сравнение с другите...Родителите ми непрекъснато ме обвиняват за най-различни неща и смятат,че е напълно в реда на нещата да "шамаросват" 14 годишният си син...и аз съм 8 клас...Дядо ми,който за мен беше един много добър приятел и смея да твърдя,че го обичах много повече от родителите ми умря преди 3 години...Майка ми допреди 2/3 години,докато не почнах да й повишавам тон непрекъснато ми се караше дори за четворките,да не говорим,че никога не ми е обръщала кой знае колко внимание...държи се с мен като с някъв робот..само там ми прави някоя манджа от време на време и ми дава пари...изобщо не й пука общо взето кво става с мен...само я интересуват оценките в училище...Баща ми,когато не е в настроение се държи супер дебилно...обижда ме и ме гледа лошо,и ако му кажа нещо на въпреки почва да ми крещи...с брат ми никога не сме се понасяли и непрекъснато ме използва и най-редовно родителите ми ми вдигат скандали заради него...
Но не се отчайвам нали ? Знам,че родителите ми ще ме контролират според свойте убеждения и нрави само още няколко години и после няма да имат никаква дума...Знам също,че всичко се връща и щом сега ми е гадно и всичко ми е ужасно,може след време пък да ми е супер и за сметка на това да е гадно на хората,които са се държали дебилно с мен...Айде стига..Главата горе :P Излизай с приятели и се забавлявай,не давай на родителите си дори грам внимание,щом са такива дебили не го заслужават...
Ами виж сега, ти си се поддържай, гримирай се (в някакви граници) майка ти няма да има какво да ти каже. А щом си на 15 можеш да се защитиш ако тръгне да те бие.
Опитвали ли сте да поговорите??? И помисли дали ти не провокираш с нещо нервността й, тъй като хората сме склонни към преувеличаване в своя полза.Не вярвам да е чак толкова зле колкото го описваш.
Не знам, нямам мнение по въпросано може да споделиш със някой друг роднина ако имаш
(друга баба, вуйчо, вуйна, чичо, леля, братовчед) .. или в краен случай с най-близкия си приятел/ка на който/която имаш доверие.
Ааа междудругото как се държи майка ти с брат ти ?
Това е ужасно. Но няма какво да направиш, всъщност има, ако аз бях на твое място нямаше да й позволя да ми говори така, да не става дума пък да ме удари.
Хващай учебниците, почни да изкарваш по-добри оценки, сама се лиши от компа, направи така, че да няма за какво да ти вика. Ще ти е гадно, но е решение. Иначе трай още няколко години и пътя.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Така няма да си помогнеш.. казват ти да поговориш с тях или с роднина... много филми са гледали.. тормоза няма да спре ако запиташ маика си : "Мамо за6то се държиш така с мен ?" наи много още бои да изядеш... Човек които не го е изживял това няма как да ти даде съвет освен лицемерно да ти "съчуства" ...
Дефинирай ми бой, тъй като, ако си направила нещо и ти ударят шамар, не мисля, че е бой. Ако нещата наистина са толкова сериозни, обърни се към Държавна агенция за закрила на детето
Тел. + 359 2 933 90 50
Брат ти на колко е? И той ли е подложен на същото?
Това трябва да спре, защото когато след 3 години си на 18 и започнеш да живееш сама, да си имаш приятел и т.н. ти ще си прекалено далеч от света на връстниците ти. Поговори с нея, но бъди спокойна, не я обиждай, кажи й как се чувстваш, когато те обижда, удря те или ти вика. Ако това не помогне и тя реагира остро, потърси агенцията, надявам се, че ще ти помогнат.
За оценки и на мене майка се кара дори и за 5тица, защото знаела колко е гадно като не ти стигне няколко точки за да работиш това което искаш и я разбирам.За стаята и аз спя със сестра ми и на мене не ми дава да излизам докато не си науча и мене ми е удряла шамар като бях малка, от една страна си имам една наистина страхотна майка, винаги ми е помагала и е вярвала в мен с една дума иска да стана човек. Едва ли твоята майка не те обича... има едно момче един от най- добрите ми приятели майка му и баща му го оставят и почват да си гледат кефа момчето и кака му се изхранват с на баба му пенсията... майка ти това никога няма да го направи нали? По- скоро преживяваш тежко загубата на баща си спокойно главата напред![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx