.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Прическа за дискотекаа

Здравейте, извинявам се ако вече има такава тема ама не намерих. Кажете как си правите косите за дискотека защото моята винаги не прилича на нищо след 5тата минута а искам да изглежда добре през цялата вечер. Не знам нещо прибрано ли какво. Моляя помагайте. Мерси предварително =))
    Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ти да не отиваш на изложба за прически? мн ясно,че кАто танцуваш,ще се развали-може да си направиш вафли в корените,въпреки че е изтъркано вече-а може и неква по-разчупена опашка
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^ точно опашка щях да пиша.
    Като танцуваш и се потиш в повечето случаи, косата ти го отнася.. извод=> прибери я някакси. Дали ще е вързана на опашка, кок, нещо по-разчупено.. ти си реши.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Естествено, че няма да прилича на нищо! Ти както и да я направиш и с колкото и лак да я пръскаш...не знам, дали ще се запази и 1 час!

I ♥ machoka Супер фен
    Ако косата ти е дълга.. (наистина дълга)
    можеш да вдигнеш бретона нагоре с обем..с останалата коса да я вържеш по-високо на опашка след това вземаш 1 кичур и го правиш на вафли..друг кичур на маша с къдрици и така един след друг се повтарят кичурите.. много яко става аз така съм ходила и ми стой 2 часа..накрая пръскаш малко лак
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си