- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Брекети : )
Имам брекети от повече от 1 година ама за тази година на ортодонт за да ми ги натегнат съм ходила най-много 5 пъти .. винаги си записвам час и винаги нещо ми изниква и после все нямам време да се запиша .. Вече направо мн ме е страх да отида при ортодонтката защото ще ме овика .. Та въпроса ми е дали много ще се забави лечението ми с тези пропуски ... ???!?!?!
оффф .. мн си се дразня ... утре сум се решила да отида на всяка цена обаче мн ме е страхх .. какво да и кажа на ортодонтката .. :ддд знам че е тъпичко това обаче нямаа койй друг да питамм ... :Д
Обесни и че си нямала възможност,но няма да се повтори повече..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ами почти 100% съм сигурна, че ще ти се развика до някаква степен! Брекетите и шините са сериозна работа! Ако искаш да ги носиш с векове...недей да ходиш още една година, ако пък не искаш да ги носиш с векове...си сядаш на задните части и каквото и да изникне да си в кабинета и точка! Сега ще кажеш защо така ти говоря, ама то си е така. Ти сама си го правиш! Размисли малко!
Как така ще ти вика![]()
.. Каква е тя че да вика ??
Ако съм на твое място аз, няма да викне никога повече....
И не се подценявай...щом си плащаш за лечение, е длъжна да го прави и ще го прави!
на мене мечтата ми е да ми се оправят зъбите още от 3 клас когато носиь шини .. после спряь защото нямаше ефект преди 1 година тоест в 6 клас сложих брекети и за времето в което ьодеь редовно зъбите ми наистина започнаьа да се подреждат но незнам какво стана и се няма време да отида ;д днеска отидох вече с една моя приятелка защото ме беше страх :Д ии не ми вика ама си личеше че мие доста ядосана .. и каза повече да не се повтаря .. ама нали мина вече .. !! мсс![]()
![]()
И аз бях така.Само виках другата седмица,другата седмица и накрая ядох сладолед и нещо и стана и се отлепи брекета и трябваше да отида и нищо не ми каза.Каза само ама ти къде се изгуби,а аз се засмях и толкова.
е.. минало, минало![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Естествено, че ще ти се забави лечението.
Аз със редовно ходене вече повече от 3 години ги нося (ама вторник ги махам) , пък представям си ако бях като теб.
Имам една приятелка не ходи редовно при ортодонтката и вече 4 години ги носи брекетите, а не се очертава скоро да ги маха.
То си е за теб![]()
Само да попитам:
- има ли някой със самолигиращи се брекети Деймън !?![]()
Защото аз съм с такива и не ми е казвала да ходя за затягане !?!? Само един път съм сменяла горната дъга с по-силна,но за 9 месеца ми се струва малко !?Какво мислите ?![]()
Big or small, lies are lies!
споко и аз съм като теб и съм с такива брекети,нормално е,защото самите брекети на даймън са много качествени и няма нужда от толкова често сменяне, също така ако си забелязла зъбките се изправят по бързо с тях на мен лично за 3 месеца ми бяха много добре,но още си ги нося![]()
хахахахПървоначално написано от xKiFlAxxx
Да и при мен така се получи за 3-те месеца.После един зъб имаше застой, и онзи ден му сложи някаква прозрачна гумичка, от която пък не мога да слагам ластъци.Първоначално написано от francyzoi4ety
Плановете ни бяха сега по празниците да ги махнем, но го отсрочихме за съжаление.
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Оооо ти си цвете пред мен.Аз ги нося от 2год. и половина,защото имах двата зъба,които не искат да растът и сега допълнително ги избутваме напред,трудна работа много,може да ударя и третата година за съжаление...![]()