- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сега или никога.
В петък от 11 часа елате на протест пред Hародното събрание!!!Призоваваме всички Софиянци,които са против кратката Коледна Ваканция да дойдат,всеки 1 е важен!!!Моля,ако се чувствате ощетени от кратката ваканция изпрате това на поне 10 ваши абоната!!!Всеки 1 е важен!!!
Или ще е този петък,или никога...Или сега веднъж за винаги ще поставим исканията си,или никога...Има и група във фейсбук http://www.facebook.com/event.php?ei...478,хайде хораа всички стачкуваха...Нямаме време за губене..Знам,че групата във фейсбук е малка,но това не е оправдание!!!На мен лично 40 човека са ми казали със сигурност,че ще отидат,ако сте против кратката Коледна Ваканция се постарайте и вие!!!
Офф май вие не разбрахте.НЯМА ДА НИ УВЕЛИЧАТ ВАКАНЦИЯТА !!! Вие от дума не разбирате...
То простести ала-бала, ама тая година няма как да се увеличи ваканцията от министерството, 'щото ваканциите се предвиждат преди да започне учебната година. Единствената ваканция е тази, която ние можем да си напраим. Протестирайте да сменят образователната система, че с тая поколението след нас не ги виждам к'ви изроди ще са.
Офф,който не го устройва и иска да ходи на 3ти януари на даскало просто да не пише в тая тема-МОЛЯ!
да ти имам проблемите...
ОДИН!!!
Колкото и протести да се правят,колкото и яйца да
им хвърляте- нищо няма да се промени..
По новините,министърът на образованието каза,че вече
ваканциите са решени от кога до кога ще бъдат и няма
да има никаква промяна..
Зубрачо , все нешо ще направят ако обявиме че поне до 7 няма никои да стъпи в училищеПървоначално написано от SmilezZz
П.П като ти се ходи на училище ходи и си зубри по цял ден ,твоя воляно тази тема не е за здухани зубари
![]()
Ама вие си мислите, че ще ви вземат на сериозно?! Вярвайте си!![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Вярно, малко детски е повода. Но вие, които им се хилите и им казвате, че няма смисъл, сте още по-смешни и жалки.
По същия начин и преди 150 години са казвали на революционерите, че никога няма да се освободим.
Важно е, че има активност! Важното е, че не живеят с робски манталитет и непукизъм. Тълпата е най-страшната сила на света!
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
![]()
Сравнявате революционерите с мързеливите ламери,на които не им се учи..?
![]()
Fashion is my passion.
На който не му се учи да не ходи....проблема е решен....няма нужда от протести така или иначе никой няма да ви чуе в тази демократична държавица :P![]()
така е. А и наистина е повече от смешно протестиращи ученици да се сравняват с революционери, даже е грозноПървоначално написано от chemist9009
![]()
always late but worth the wait!
напълно съм съгласна!Първоначално написано от Rot
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Първоначално написано от chemist9009
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ученици... жалки сте... и сте ГЛУПАВИ до безобразие.
Въобще знаете ли как се протестира, за да има ефект?
Знете ли, че трябва да се изпрати писмо месец преди протеста?
Къде бяхте когато обявиха датите на ваканциите преди да е започнала учебната година? Защо не протестирахте тогава, когато МОЖЕШЕ, а не сега когато просто го правите за гъзария и защото го правят другите?
Сещате ли се, че вече са записани тези дати в плана на МОМН и НЕ МОЖЕ да се променят?
ПС: И аз съм ученик.
Напълно подкрепям, не може да сравнявате подобни неща. Вземете се спрете бе, смешковци... протести ще правят ххаха, току виж понаучили нещо дето може да им потрябва в тоя живот.Първоначално написано от Bukmopu
Колкото и да искаме няма да стане защото всичко е било планирано миналата година затова вместо напразно да се хабите помислете за догодина
Всъщност на кретенчетата, които питат дали ги сравнявам... да, манталитета е еднакъв. Пък и за ваканцията не става въпрос само за мързел... наистина го има елемента на психологическо натоварване, което пречи на учениците да усвояват материала ефикасно.. ако изобщо се опитват!
Мързел или не, важното е, че младото поколение има достатъчно кураж да протестира - аз за ученическа стачка в Германия не съм чул.
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
Много хубаво беше определението за Турското робство.Както вие сега си викате,няма смисъл всичко е определено,нищо няма да постигне,така са си викали и те!Ако ви е кеф да ходите на 3ти на даскало тоидете,ако не утре елате!!!
истината е в правописа на автора... най-малкото за това заслужавате даже и да няма... то преди години коледа не се е празнувала, а ваканцията е била като на 12 клас пролетната...
има, да, ама не при всеки.. така че хич не викай на тия, които не отидат, предатели... това е твой интерес - не ходи.. на мен не ми е проблем и ще отида..Първоначално написано от Rot
между турците и сегашното положение има огромна разлика.. едно е свободата на държавата ти, друго е една кирлива седмица, в която ще си чешете каквото имате.. съвсем неуместно сравнение!
++Първоначално написано от Tempest
И аз жиов и здраво ще отида на 3ти.. изобщо не ми пречи.![]()
![]()
Престанете да мрънкате за тия ваканции,че и тая част от ваканцията,в която ще почивате,няма да празнувате и да се радвате на празниците,а ще си чешете главите и ще се изнервяте,защо ваканцията не ни е увеличена...... тъпо. Мислете как ще си изкарате тези няколко дни на макс и това е.. !
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn