.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    ^ Човек ти сериозно ли ??
    Always wanna play but never wanna loose

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от vankovvv
    ^ Човек ти сериозно ли ??
    за кое ?

Прави си темата интересна, щото ги няма образите с такива крайни мнения
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    е не...не може просто :\

т'ва метъла не е музика, само крещят, нищо не им се разбира...метълите не се къпят и смърдят
    и най-важното: не става да се слуша на маса
    от метъл до метъл има разлика пич, и от метъли до метъли също
    а и де да знам .. то си е може би вродено, или разбираш метъла или си въртиш кючеците и рапираш ,тва е
    ̿ ̿ ̿’\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/’̿’ ̿

Цитирай Първоначално написано от Neo47
    ем трите са най-слушани според мен, за това не добавих други пък и темата щеше да е много дълга
    и аз слушам всичко, чалгата ме дразни най-много, а метъла ме кефи най-много. харесвам да се напивам с бира на метъл, после минавам на твърдо с чалга (щот не ме интересува дали има смисъл в песента)
    и след тва се озовавам в леглото с първата срещната и за ритъм Рап
    Това просто...
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    ем трите са най-слушани според мен, за това не добавих други пък и темата щеше да е много дълга
    и аз слушам всичко, чалгата ме дразни най-много, а метъла ме кефи най-много. харесвам да се напивам с бира на метъл, после минавам на твърдо с чалга (щот не ме интересува дали има смисъл в песента)
    Това просто...
    нали

Аз пък много се смея на такива музикални пумияри, които не могат да си изградят собствен вкус и се ръководят по най-смешните стереотипи.

Общо взето предпочитам насреща си да имам заклет чалгар, метъл или рапър, отколкото някой пеницилин, който да ми разправя, че слушал всичко. Самото твърдение е толкова слабоумно, че някой ден ще счупи интернета...[/quote]
    всеки си има вкус и мнение, за това пуснах темата а и не съм казвал че се кефя на всичко,тва че слушам всичко е друг въпрос, сестра ми е чалгарка и понякога съм принуден да слушам

Супер фен Аватара на DesireToFire

т'ва метъла не е музика, само крещят, нищо не им се разбира...метълите не се къпят и смърдят
    е не...не може просто :/
    т'ва да си ограничен и да го демострираш токова явно...
    Крещят и не се разбира?? А как по концертит хилядите хора о публиката припяват знаят текста.
    Не се къпели и "смърдяли" (т'ва ми е много селска дума) - а можеш ли да ми обясниш защо съм маниячка на тема лосиони за тяло и душ-гелове? :Д
    Не става за слушане на маса? На мен пък ми е най-приятно да седна с компания да пия бира на фона на Мейдън примерно.
    Също така Металика примерно имат текстове на всякакви теми. Групите имат както и по-баладни песни, така и енегрични. Както тежки и агресивни, така и жизнерадостни. За всяко настроение, за всеки повод.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз пък много се смея на такива музикални пумияри, които не могат да си изградят собствен вкус и се ръководят по най-смешните стереотипи.

Общо взето предпочитам насреща си да имам заклет чалгар, метъл или рапър, отколкото някой пеницилин, който да ми разправя, че слушал всичко. Самото твърдение е толкова слабоумно, че някой ден ще счупи интернета...
    всеки си има вкус и мнение, за това пуснах темата а и не съм казвал че се кефя на всичко,тва че слушам всичко е друг въпрос, сестра ми е чалгарка и понякога съм принуден да слушам [/quote]
    Е да, ама от слушам до чувам има разлика, сещаш се..
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire

Общо взето предпочитам насреща си да имам заклет чалгар, метъл или рапър, отколкото някой пеницилин, който да ми разправя, че слушал всичко. Самото твърдение е толкова слабоумно, че някой ден ще счупи интернета...
    всеки си има вкус и мнение, за това пуснах темата а и не съм казвал че се кефя на всичко,тва че слушам всичко е друг въпрос, сестра ми е чалгарка и понякога съм принуден да слушам
    Е да, ама от слушам до чувам има разлика, сещаш се..[/quote]
    -а ти от къде знаеш какво съм чувал още в началото заявих че метъла ме кефи най-много,а като се напия не ме брига кво слушам щот не съм в час да го разбера, просто модератора не ми е сфанал мисълта

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Охоооо, темата се започна

Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от Ewok
    Охоооо, темата се започна

да.. ама говорете по темата вместо да ми чоплите в гащите

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Написа, че слушаш всичко и като минеш на "твърдо" си с чалга...

К'во се въртиш като фурнаджийска лопата, на всички ни стана ясно, че слушаш каквото ти пуснат и се правиш на интересен.

ПП. Метълите смърдят! И да, не се къпят и са отвратителни... Проверен факт.
    после минавам на твърдо с чалга (щот не ме интересува дали има смисъл в песента)
    не ме интересува мнението ви за моя стил,темата отсича с въпроса къв е вашия стил.

Моят стил е да се присмивам на хора, които като пийнат две водки и си плюят в сурата...
    успех в начинанието

Мерси, аз вече от доста време ти се смея, така че... явно действа
    важното е че правиш темата интересна мен не ме еВе дали някой напълно непознат ми се присмива.. 1во щот не знае нищо за мен че да говори.. 2ро имам и по-важни неща за които да мисля докато си почивам .. например да цъкна 1 покер у фейса ,да драсна 5 реда с приятел,да си кажа 2-3 думи с ЧОВЕК..
    и като за капак ,това е ФОРУМ което прави коментара ти смешен

целта на темата беше да разбера кой каква музика слуша, ако не си зацепил още .. а не мнението на някой си за някой си .. явно просто искаш последната дума да е твоя и тъй като не ми пука ти я отстъпвам.. без друго ти обърнах достатъчно внимание
    П.П. истината няма нужда от оправдание.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire

е не...не може просто :/
    т'ва да си ограничен и да го демострираш токова явно...
    Крещят и не се разбира?? А как по концертит хилядите хора о публиката припяват знаят текста.
    Не се къпели и "смърдяли" (т'ва ми е много селска дума) - а можеш ли да ми обясниш защо съм маниячка на тема лосиони за тяло и душ-гелове? :Д
    Не става за слушане на маса? На мен пък ми е най-приятно да седна с компания да пия бира на фона на Мейдън примерно.
    Също така Металика примерно имат текстове на всякакви теми. Групите имат както и по-баладни песни, така и енегрични. Както тежки и агресивни, така и жизнерадостни. За всяко настроение, за всеки повод.
    ...не се получи както се надявах де'ба xD
    не е като едно време

иначе и аз слушам споко...просто се опитвах да провокирам менструални коментари като гууд ол' таймс xD...
    даже може и да не вярваш, ама и аз ходя на концерти, на времето даже свирих за кратко в една група сега даже търся хора, с които да свиря

Град
    Sofia
    ПП. Метълите смърдят! И да, не се къпят и са отвратителни... Проверен факт.
    забравих да спомена, че относно това бях абсолютно сериозен
    и като цяло не са особено широкоскроени
    дислайк

Guest
    Тъпа тема за тесногръди хора. Цаката е да си широкоскроен и да слушаш всякакъв стил музика. Не мога да си представя да слушам само един определен стил и да плюя по другите стилове които не ми харесват. И в духа на темата - повечето чалгари са кухи като шотландски гаиди, повечето метъли наистина са нечистоплътни и повечето рапъри са пълни смешници и палячовци с непокрито самочувствие...

Град
    Sofia
    Който е ходил по метъл концерти си знае, а който си слуша Рамщайн вкъщи и се пъне, че са много чистоплътни... ми да ходи на концерти.

Мани..
    последния път като бях на метълски концерт щях да умра, сериозно

Тъпа тема за тесногръди хора. Цаката е да си широкоскроен и да слушаш всякакъв стил музика. Не мога да си представя да слушам само един определен стил и да плюя по другите стилове които не ми харесват. И в духа на темата - повечето чалгари са кухи като шотландски гаиди, повечето метъли наистина са нечистоплътни и повечето рапъри са пълни смешници и палячовци с непокрито самочувствие...
    аз също слушам разнообразни стилове, но защо да не се "плюе" по други стилове, които не ми харесват
    примерно има подстилове на метъла, които са ми по-противни и от чалгията :>

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Няма толкова широкоскроен човек, който да слуша всички стилове... и на Азис гъ'за не е толкова широкоскроен...
    хаха

ей тва е отговор,иначе метъл най-ме кефи,после рапа
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

От изброените- Метъл и рап, чалга не слушам.
    Иначе слушам и Рок, Техно, Денс, Джаз и Поп. Абе почти всякаква музика без чалга, отвращава ме (puke)

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Най-вече метъл, ама по лек и рап може би.

Аз слишам повече чалга , бг рап , гръцко и такива , но мисля , че не бива на някой хора ; примерно питат Чалга или Метъл. Спорет мене може и да е хубав за някой стила Метъл или там рок ли какво незнам не се занмивам с този стил. Но примерно сега идва нова година и по празници и така не мисля , че ако седнете на маса ще слушате метъл
    If you some body needs my skype is ; cookies.33 = ] #

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си