Така ситуацията е следната имам една много добра приятелка,от един клас сме,споделяме си много и всичко беше добре докато изведнъж не осъзнах че я харесвам..след това имах смелостта да и призная,че я харесвам и нейната реакция беше първоначално,което е и нормално де..малко учудена,след това тя ми каза че и трябва малко време да помисли върху нещата и ще ми каже дали може да се получи нещо.И след околко една седмица,а през тази седмица си писахме почти непрестанно и когато можеше си говорихме насаме,и тя ми каза че не иска да се опитваме,защото сме от един клас..и защото не искала да се скараме и след това да развалим приятелството си,аз и казах че не ме интересува класът и че искам да се опитаме но тя ми заяви че вече е преминала през това и не е искала да си разваляме отношенията.Горе долу така стоят нещата..сега и казах че искам в събота или неделя да се видим и отново да поговорим тя се съгласи ..и искам да ви попитам как да я обедя да опитаме..аз много я харесвам просто само за мисълта за нея и.....както се казва пеперудките прехвърчат в корема .Ако може да ме посъветвате какво да правя от тук нататък ..