.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Дали съм поредната?

Има едно момче, с което се сприятелих много бързо, но разбрах, че си пада голям женкар и много разиграва момичетата... С него си станахме много близки приятели и много наши общи приятели ми казват, че той ме харесва, насериозно и иска да бъде с мен и наистина го показва, като ме защитава, държи се с мен много мило, прави ми комплименти, като имам проблем и имам нужда да поговоря с някого той винаги ме изслушва, непрекъснато ми прави намеци, но опита ли се да направи каквото и да е било, много се дърпам, защото ме е страх, да не се влюбя в него и да съм поредната която разиграва. Доколкото го познавам, мисля че може да бъде и истински, но дали мога ли да му вярвам, че изпитва нещо към мен?!?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кристалното кълбо нищо не ми казва.

Пробвай да тръгнете... ако ученето ставаше само с гледане - кучето щеше да е най-големия месар

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    как може да си сигурна майна, че ще се влюбиш и нема другия да те остави...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Аз имах АБСОЛЮТНО същия случай и се оказах пореднхата... Но до някъде и сама си го направих, защото му позволих много неща... Пробвай с него, нищо не е гарантирано, но според мен го дръж изкъсо (в рамките на разумното де..)
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Рискувай и стига с тоя страх.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Направи така, че вместо "поредната" да станеш Единствената

Сори, поредната си.

Всички сме.

Без да рискуваш, няма да разбереш
    My friend: Do you believe in second chances?
    Me: No. I believe that life sucks...And then you die.

Just a person,who's dreams didn't came true.It's just a matter of time...I gues.

Полагали наистина усилия да те спечели, може би не си поредната бройка! Аз ти препоръчвам да опиташ, нали все пак и женкарите се влюбват истински понякога

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Пробвай. После само ще се чудиш дали е щяло а се получи. Пък и все си намира майстора. Може ти да си неговият майстор.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма как да знаеш дали нещо ще се получи преди да пробваш. Пробваш и разбираш. Всичко зависи от теб дали ще си поредната или единствената. След като той се държи така с теб аз смятам, че не е безразличен и не иска само да спи с теб, защото ако искаше само секс с теб няма да се държи така с теб. Но знае ли човек може и да е просто тактика, за да те вкара в леглото си. Няма как да ти кажем на 100% да ти ще си поредната или да ти ще си единствената. Два начина има - пробваш и разбираш или не пробваш и цял живот се чудиш какво би станало ако бяхте пробвали. Сама решаваш...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    По-добре поредната, отколкото първата.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Живей за мига.. само това ще ти кажа

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Колко са ми били такива "единствени" и съм ги защитавал и ко ли не съм правил, а в последствие - сещаш са...Поредната
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Ако ти наистина си една от всички онези хленчещи момичета , да поредната ще си , но ако си момиче с принципи и успееш да му завъртиш главата ще си единствена! Сама решаваш дали си способна да бъдеш единствена
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и аз имах подобен случай преди време,само че стана обратното-той се влюби,а аз го разкарах
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Моето мнение - не те е страх да не би да се влюбиш, ами по-скоро те е страх да си признаеш, че вече си влюбена. Не позволявай на страха си да ти попречи да изживееш, това което дълбоко в себе си вече искаш да изживееш. И запомни едно - любовта е вечна, докато трае желанието- не се надявай да си последната или единствената, ами по-скоро всичко помежду ви да е истинско.
    Може би там и тогава друга съм била ...

Абе какво всички я съветвате да не се страхува бе
    Все едно с голи гърди да се изпъчи към неизвестното. А в случая това неизвестно е не толкова неизвестно, колкото повече или по-малко вероятно (тя да бъде наранена).

Но и за това има оправия. Ще ти го кажа метафорично:
    За да не се налага да понесеш на голите гърди забития нож на болката (да те използват, унижат, да си поредна), сложи "бронежилетка".

Бъди малко по-дистанцирана. Поставяй човека на тестове.
    Не тръгвай с него прекалено лесно, което обаче не означава да се правиш на най-великата
    Изпитвай го, следи го с послед, наблюдавай доколко е ГОТОВ да те защитава и да е с теб, или го прави от суетност (по-скоро се преструва на джентълмен с цел да те подлъже като шаран)

Личното ми мнение е, че когато нашият вътрешен глас се колебае, то по-скоро отговорът е "НЕ!", затова не бързай да встъпваш във връзката, преди да се убеди вътрешният глас, че за това момче ти си нещо.

Когато/Ако тръгнете, просто не се дръж като влюбена глупачка, наивничка и не знам си какво. Това не значи постоянно да го пържиш, да му се караш и т.н., обаче не му позволявай своеволия, нито прави компромиси с достойнството си.
    Покажи се като равна с него, но е важна и нагласата. Трябва да ти повярва, че си мацка и с тебе няма шега - няма да си от ония, които уж имат големи принципи, ама се размекват и прощават, преди да са били реабилитирани, успокоени и уверени, че грешката няма да се повтори.
    С две думи - бъди безкомпромисна.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

А истинските жени не ги усещаш кога те тестват.
    Деа знам, аз постоянно тествам и не мисля, че на някого мачкам самочувствието.

Може, може. Наистина намеците личат.
    Обаче примерно преди да тръгнеш с някоя, тя обикновено те е тествала, или е много наивна и смята да се примирява с това, което ще получи, без да знае какво е.

А като тръгнеш с някого вече (т.е. станете приятели), тогава вече е тъпо да правиш тестове, значи имаш проблем с доверието.
    Мислъта ми е, че е по-добре да се събереш с човек, който вече ти е спечелил доверието.

Аз съм правила грешката да тръгвам с някой, дето не ме е задоволил, докато съм го преценявала, и после стана тъпо и за двамата.

Така че нещата трябва да са превантивни според мен. То ако отначалото нещо куца, какво остава за нататък.

Е, аз съм си и малко параноик и затова използвам тая дума, щото непрекъснато преценявам и не е истина как някой за най-малкото нещо може да изхвърчи от плановете ми. И не го казвам, 'щото съм нещо велика, ми просто това са факти. Някакво изречение не намясто, информация дето не е трябвало да знам и какво ли още не могат да 'дисквалифицират' човека. В този смисъл аз казвам тест и препоръчвам на авторката да гледа дали нейното момче покрива някакви необходими стандарти - да не я смята за поредната, наистина да я уважава и т.н.

Не е ли своеобразен тест общуването/преценяването?
    Ако ти например видип, че момичето с което се срещаш е флоьрца, или отявлена материалистка, или че мрази спорта и т.н., тя не е ли един вид фейлнала на твоя тест за гадже-мечта? Или пък всичко й е наред, обаче има някакъв недостатък, с който ти не можеш да направиш комрпомис? (все пак за малките неща комрпомиси се правят, но не и за значителните/важните)

Извинявай, ако ти пиша прекалено много, ама ми е интересно да си говорим, пък и аз трудно пиша накратко

И аз бях така.Момчето беше мило,добро,защитаваше ме,разбираше ме,но се оказах поредната,защото след като спах с него вече не беше толкова добър,мил и не ми обръщаше толкова внимание.Затова внимаваи и опитай,защото това че аз не съм успяла не значи,че ти няма да го направиш,може пък наистина да те е харесал и да се е променил,а може просто защото ти не му се даваш желанието му да те има да става по-силно,но внимаваи след като те спечели да не се откаже,защото ще ти е кофти.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    jghgh е на заплата в тоя сайт, знам аз.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от umri
    jghgh е на заплата в тоя сайт, знам аз.
    Tи остави туй, ами май преди 1-2 години ме позна на центъра и се заприказвахме ама тогава не се сетих да я питам за заплатата
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

ахах :Д
    де да бях :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си