.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    Sofia

Проблем с ерекцията

От два дни имам много сериозен проблем, който ако не се лъжа ми се беше случвал и преди.Много трудно получавам ерекция и дори да получа не чувствам достатъчно възбуда, за да мога да свърша.Имам болки в гърба (имам скулиоза) и в стъпалата,тъй като от 2 дена почнах еди 11 часови смени, които са само на крак и се чудя дали това няма общо.Гърба не е спирал да ме боли.Предният път, който беше преди доста време като ходих на лекар ми каза май, че съм прищипал нерв нещо такова...кажете ако знаете нещо по въпроса моля ви!!!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    да не да се уморяваш много или нз и аз...определено има проблем ако не се оправи върви на гинеколог да види от какво се получава

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Почини, наспи се и тогава виж.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Отиваш при някоя млада и хубава гинеколожка, ако и тя не може да те накара да го вдигнеш, бягаш при уролог.
    Сега сериозно: доста е възможно да си прескрипал нерв, който е свързан със сексуалната възбуда и затова да не ти е кеф. И аз много пъти съм прещипвал нерви на гръбнака и е ужасно, не можех даже да си вържа обувката. Най-добре се консултирай с ортопед и уролог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си