.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Негативни мисли...

Здравейте!
    Пиша ви защото не знам каквода правя вече... От 2-3 месеца постоянно мисля само за лоши неща... Непрекъснато мисля как скъпите неща, за които ми пука ще ме напуснат и за тези които вече го направиха... Непрекъснато плача само като се сетя, не мога да мисля за нещо положително, веднага се сещам за някого от миналото и... Мисля така от както един от домашните ми любимци беше на ръба между смъртта и живота... Просто си мисля как някой ден кучо ще попадне на отрова и всичко ще свърши... Как ако писаната ми беше умряла щях да продължа... С болка се сещам за починалите и изчезнали съпи неща от живота ми, не мога да се оттърся от такива мисли... Просто имам чувството, че живота ми е обърнал гръб и не мога да продължа... Успехът ми в училище падна рязко, с приятелите си спрях да общувам както преди. Не знам какво да правя. Как да спра да мисля за края, когато ще се разделя с близки и да се радвам на моментите ни заедно?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Ако си в пубертета е нормално да мислиш така ,спокойно , няма винаги да мислиш само за лошите неща Гледай да се разсейваш със нещо, някакво хоби или и аз не знам,и защо спря да общуваш с приятелите си ? Къде е проблема при тях?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Принципно си е от възраста, но вече ми писва да съм някаква негативно мислещо човече... С най- близкият ми чаовек сме в доста странно положение и не сме си говорили като хората от месец... Просто не се разбираме както преди... С другите приятели сме си познати просто, може би не знам... Човекът, когото мисля за най- добър приятел е готов да ме зареже заради тях, а те мен заради нея... Непрекъснато са си заедно и си имат групичка, в която не се вписвам. Като съм само с нея или с тях ми е много хубаво, но това става рядко. Просто няма с кой да споделя дори... Надявам се скоро да ми мине, но до тогава? Нямам си компания в даскало, успехът ми е лош, при положение че досега съм била само с 6-5, а сега основното е 5-4-3... Трябва да се стегна, защото света не се върти около мен, но поне приятели да имах... Такива, които ще са до мен. Сега на Коледа ще имам очакваният хубав фотоапарат и се надявам с него да започне и позитивното мислене...

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    ДЕПРЕСИЯ! в училище има психолог. да ти кажа и аз съм така и смятам да отида. все си мисля че като ям нещо или ме боли корема ще повърна (повръщането при мен става с рев ).
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Явно и аз съм с подобрен случай, само дето аз си представям, че съм някаква отпусната и уморена. И наистина почвам да се чувствам така. Надявам се да е само период и..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си