.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Това, че не искаш да отидеш да въртиш кючеци с другите чалгарки, не те прави задръстена ! (:
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
    Това, че не искаш да отидеш да въртиш кючеци с другите чалгарки, не те прави задръстена ! (:

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Струва ми се, че си прекалено голяма, за да висиш по форумите и да задаваш тъпи въпроси. Жалко е, че по- малките от теб ти казват как да се стегнеш. Вземи се в ръце.

Момиче, на 20 и отгоре си! (предполагам) Защо е необходимо някой друг да ти казва ТИ каква си?
    Може би там и тогава друга съм била ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    то един колектив.. банда животни, дето търсят повод да се нацепят като казаци... понякога дори това е повода... в такъв случай и аз ше се цепя от колектива..
    Бахти възвишения.
    мноо ясно, got a problem with that?
    don't kill me, gangsta !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

На мене лично 8 декември ми е толкова гаден празник, че няма накъде. Два месеца преди това почват да ме питат "Кфо ше прайш на 8-ми" и два месеца след това ме питат какво съм правил. Ама все пак всичко зависи колко се имаш с колегите от твойта група. Моята група примерно ме дразни като цяло...винаги се делят на някфи групички, говорят си зад гърба и ей такива простотии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си