Честно казано се радвам, че не съм студент в България и пропуснах цялата тая простотия около 8 декември, още повече, че повечето, които резервират разни вили и ходят да пият промишлени количества алкохол там, даже и идея си нямат какво точно се празнува на 8 декември, за тях това е просто поредният повод да се "натряскат като мотики". Наистина не го разбирам това държание, да кажеш да има сух режим през останалата част от годината, да ги разбереш, ама всяка събота и неделя по-голямата част от така наречените студенти е по дискотеките или някъде другаде и какво правят, пускат мазната чалга и се кълчат като настъпани червеи и пият. На другия ден естествено, може да си изпил 1 чаша бира само, ама е много важно, на всеки, който те пита как си изкарал да кажеш "Че помня ли" или нещо от сорта, това за съжаление е по-голямата част от студентите в България, не забравяйте един ден от тези хора, да точно тези, които сега ходят и пият като невидяли, при всеки удобен случай, от тези хора ще ни зависи държавата.И после очаквате да се променяме към добро, няма начин, това ще се случи само и единствено след като манталитета на нацията се промени. Не ме разбирайте погрешно не казвам, че трябва да се спре пиенето, но трябва да е с мярка, а 8 декември е толкова светъл празник, празник на знанието и просвещението, както 24 май, и какво правим, пием, слушаме чалга и простеем, в това се изразява българския прогрес, не, определено не си задръстена, продължавай да учиш, поне един ден ще знам, че като станеш лекар, ще е безопасно да ида при теб на преглед, без да ми се случи нещо още по-лошо.