.
Затворена тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 219

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Я по-добре се направи един днесвник в бб-теам.
    вярваш ли да го изтраят на 2рия ден темата е закл.

Като каже:awerw написа:
    ....трябваще да има и крака ама не ми се тренират ...
    Си представям как ще го хранят.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Абее аз шси тренирам кат си искам бе. Тия крака мисля, че няма смисъл от кръста нагоре ми е по-важно според мен.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Хааааааахахаха След всеки твой пост се убеждавам колко си глупав

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Абее аз шси тренирам кат си искам бе. Тия крака мисля, че няма смисъл от кръста нагоре ми е по-важно според мен.
    супер е! Да! Като видиш някой с по големи ръце стъпил на крака-солети!
    Да та еба в шумника кат толкова разбираш за кво само питаш тука?

Мега фен Аватара на ZipFail
    При силови тренировки за крака се стимулира отделянето на хормон на растежа, демек краката помагат да вдигането на маса навсякъде по тялото, не само надолу

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    супер е! Да! Като видиш някой с по големи ръце стъпил на крака-солети!
    Да та е** в шумника кат толкова разбираш за кво само питаш тука?
    Аз защо мислиш ,че използвах точно този цитат.
    Плюс това тялото трябва да е симетрично.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    При силови тренировки за крака се стимулира отделянето на хормон на растежа, демек краката помагат да вдигането на маса навсякъде по тялото, не само надолу
    +1
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Краката дават много повече визия на тялото, отколкото си мислиш, awerw. Големите крака автоматично правят тялото ти да изглежда по-масивно и стабилно, вдъхваш повече респект.

Аз лично правя крака доста рядко и то само силово - пистолети, тежък клек. Това е защото съм се насочил към определена фигура, а тя не включва масивни крака. И въпреки това, нетренирането на крака е опасно, защото се получават силови дисбаланси, водещи до контузии.

Колкото и малко мозък да имаш, ползвай го и тренирай краката. За човек като теб, който и идея си няма как да тренира (въпреки всички съвети), правенето на клек е най-простия начин, по който ще качиш килограми, не само в краката.

Аз лично бих те посъветвал да четеш повече книги и да комуникираш с повече хора, на първо място. Очевидно си нерешителен и объркан, от толкова мн време пишеш във форума, а така и не си се решил да започнеш някакъв адекватен начин на трениране, само питаш и разпитваш, а на това и отгоре се опитваш да даваш съвети.

Grow some balls...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от 0tka4enk0
    Яж наден по 100 грама сланина , и гледай ква маса са прави... 2000 калории +++
    100 g салнина са точно 900 килокалории,или 9000 калории-та не знам 2000 откъде ги измъкна
    краката са задължителни,за растежа,визията и симетрията на цялото тяло
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Кажете няколко упражнения с дъмбели за трапец,гърди или рамо, че трябва да сменя едно упражнение и тренировката задължително ли е да те изморява на макс за да има много добри разултати ?
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

http://www.bb-team.org/fitness/exercises
    Ето избирай си.. и знай че не е хубаво повече от 3 упражнения на дадена мускулна група..
    За трапец се правят точно 1 или 2 упражнения.. аз лично правя с щанга с
    55кг че иначе немога да усетя някакво натоварване..
    За гърди се правят Лежанки (аз лично правя от лег, полулег и обратен лег) + още 1-2 упражнения.
    Всичките тия ги правя м/у 8 и 10 повторения в 3 серии.
    М/у другото колко кг , см(височина) и години си?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    170 см 60 кг
    sapphire5

Супер фен
    тренировката задължително ли е да те изморява на макс за да има много добри разултати ?
    Трябва да има голямо натоварване на мускулите,за да има ефект.А дали ще те измори,зависи колко си трениран. Не е необходимо да си изтощен след тренировката.Но трябва се използват максималните тежести с които можеш да направиш 6-10 повторения на серия.И последните две да направиш с максимално усилие.Само на тях може лек чийтинг,а иначе се избира такава тежест с която упражнението да се прави чисто и коректно.
    От малките тежести няма полза и мускулен растеж,а с прекалено големи се включват други,странични мускулни групи.И те поемат голяма част от натоварването.Вместо мускула който тренираш.Избират се малък брой основни упражнения,но с големи тежести и интензивност.За ектоморфи са достатъчни 2,най-много 3 тренировки седмично.Иначе резултатът е "колкото повече-толкова по-малко",тоест претрениране,застой и дори спадане вместо растеж и развитие.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    мерси за отговорите
    sapphire5

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    За една тренировка за релеф трябва да се правят упражненията по-бързо с повече повторения по-малко серии и по-малко килограми нали така? Диетата за тази програма какво г/д трябва да представлява ? За колко месеца се постига добър релеф ?
    sapphire5

Мега фен
    Попринцип няма тренировка за релеф,но мога да ти кажа подобна доста добра,но се изисква да си напреднал.

Когато искаш релеф ядеш главно протеини смисъл стана нещо такова:

50-60 % протеин 25-30% въглехидрати и 15% мазнини горе-долу.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И за колко месеца става добрия релеф ?
    sapphire5

Град
    София
    ^Зависи колко усърдно тренираш и дали си спазваш диетата стриктно,но ако се занимаваш сериозно предполагам,че до лятото ще имаш супер релеф

ако говориш за състезателен период, варира 4-7% подкожни г/д за 8 седмици ставаа! Ако говориш за основен може би 6 седмици ! абе месец и половина 2!

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Страх ме е да пробвам да не зема да отслабна много ама ше видя мс за отговорите
    sapphire5

е кво отслабване те притеснява! 3-4% са напълно постижими ако не си жена!
    Или ако си мъж с женски органи

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Достигал съм най-малко 11% и тва беше миналата година когато бях 51кг ся незнам колко % имам, ама ми се струва трудно да стигна до там
    sapphire5

Бе какъв релеф??,Ти нямаш маса на мусколите (съдя по това ,че си 170 - 60кг) а пък искаш релеф... Като направиш ръка поне 35 може да почнеш да искаш релеф.. въпреки, че както ти казаха няма конкретни тренировки за релеф.
    Как мерите колко % са телесните мазнини?

с калипер се мерят мазнините!

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    когато се набираш със хват за chin pull ups от двете страни на лоста кои мускули се натоварват ?
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си