- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw
Латисимус, двуглав мишничен мускулм флексори-предни латерални и задни![]()
ее не можа по-простичко значиае ше ги намеря в гугъл ;д мерси
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
колко мускулни групи е добре да се тренират в един ден
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ако искаш да качваш максимум 2Първоначално написано от awerw
ако искаш релеф може и всички
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ами аз повечето дни тренирам по 3 това значи ли че по-бавно ще качвам маса
sapphire5![]()
зависи от упражненията, начина на тренировка и тренираните мускулни групиПървоначално написано от awerw
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
качването на мускулна поне при мен е доста айляшка работа, не е до многото трениране.
почивките са дъъъъълги, повторенията са малко, и след тренировка, задължително ядене и веднага след това спане.
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ахам мерси
sapphire5![]()
Абе напоследък почнаха да ме болят колената при повече натоварване дали е защото съм станал по-тежък или от друго ?
sapphire5![]()
Въпросите на Myrth:
Докога awerw ще задава тъпи въпроси, вместо да сложи щангичката на гърба и да кляка като мъж? :Д
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
3-4 дажеПървоначално написано от lubomirky
![]()
то по принцип е когато се усети. може и утре да стане. конкретно в тоя случай утре няма да е, ама знае ли човек![]()
аа не аз крака не тренирам страх ме е да не се набия![]()
sapphire5![]()
хахъаъхуъхаъхауъуъхъхАухъ аууъхуъхахадххасайсйдйдай дйфъауфвбаФауъфваБ
агугхяГХзсуигхсзгбсруихвф усбнвиузспб
Благодаря откровено! Развесели ми деня!
ее лесно ти е като си висок![]()
sapphire5![]()
вместо да пишеш глупости образовай се момче![]()
Вече почвам да си мисля, че профилът ти е социален експеримент за установяване толерантността на българина към глупостта и простотията.
ех простотии глупости ама и вас май много са ви хранили докато ви научат как стаат раотите и ае ся който не знае и вие по същия начин
sapphire5![]()
мнем, като не знаех и исках да постигна нещо слушах всичките съвети, които ми даваха тези, които знаят за какво става въпрос. никога не съм казвал 'е аз това не го искам, т'ва не го правя, от това ме е страх да не ми стане нещо'. питаш за нещо - отговарят ти и си решаваш дали да го приемеш или не. ако не разбираш нещо или някой не те е разбрал теб, поясняваш и така..
Всъщност не съм занимавал никого, просто научих английски, изчетох известно количество материали и започнах да прилагам, продължавайки да чета. И не съм питал по тийн форуми.
Първоначално написано от Myrth
х4![]()
Силовото вдигане, борбата и други спортове увеличават гравитационната сила върху костите и ако се правят прекалено интензивно или твърде натоварващо, могат да повлияят неблаготворно на растежа. Използвайте ги умерено!
Източник: Фитнес и растеж на височина http://www.bb-team.org/articles/2801...#ixzz1GJr55IIM
sapphire5![]()
Да бе..Ако видиш точно как се пише и имаш малко акъл поне ще разбереш за какво става въпрос:Първоначално написано от awerw
"прекалено интензивно"
"твърде натоварващо"
Какво означава това.Това е доста субективно..Направо ми прилича на някоя реч на Бойко Борисов![]()
мани ги бе те в тоя сайт са все некви натурални и ги е страх даже да обсъждат медикаменти! +тва си извадил неправилен цитат!Първоначално написано от awerw