- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw
fatrat натурално е най-яко :P
Ее ми то като получа 2-3 различни мнения и се чудя кво да прая тва му е гадното начи от никъде не мога да извлека 100% вярна информация
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Давам го като пример! Секи решава как просперира ама в ббтийм не влизам щото съм едно половината на възраста на повечето чичаци дето по на 30 години решили да ми говорят за здравословно хранене! има 2-3 пича които си разбират от работата и тва е!Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
ся ше ви засипя с още един тъп въпрос:
Кои набирания са по-добри за бицепс ?
1.с надхват
2.с подхват
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Най-добре е да изучаваш добре "изворите" ти на информация.Каквото и да казват за форумите в нета,все пак има и наистина добри статий,дето са писани от екип "professionals" всеки в сферата си.Първоначално написано от fatrat
Работата е да пробваш върху тялото ти! Сега ако ти кажа ,че не трябва да пиеш чай/кафе/канела като ядееш протеин едва ли ще ми повярваш , макар да е така и ще провериш в интернет! Обаче там може да има много инфо... все пак ако не провериш една седмица дали е така и възстановяваш ли се няма да разбереш кое е вярно. Факт :–)Първоначално написано от DownloadVirus
Аревев-с подхват , надхвата за латисимуси (то и в двата е за там) обаче и предмишница влиза повече
Ахам мерси, а тва, че не тряя пия чай като яда мн протеин вярно ли е, защото за закуска пия над 0.5 л чай![]()
sapphire5![]()
Нито чай пия нето кафе нито канела.И да е вярно..Въпреки,че е добре да се пие кафето и чая,препоръчително от повечето..Както и да е,не ми харесва,не го и намирам кой знае колко полезно и за това..
В bb-team съм попадал на няколко много интересни персонажа, струва си общуването с такива хора. Определено подценяваш сайта. Със сигурност е по-добро място за въпросите на аверв отколкото този форум.
Усещам нещо като неудобрение към натуралните, че даже и за страх говориш. Мен не ме е страх, мен ме е срам![]()
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
Не! За друго става въпрос! Стероидите са много общо понятие и от тук-от там в интернет не можеш да научиш, камо ли цикъл да направиш! Трябва сериозна връзка с доктори! Но във въпросния сайт има толкова фанатизирани персонажи, които само като им кажеш възраст под 18 веднага почват да ти обясняват колко си тъп, дори да имаш перфектните режими и всичко! Доста често съм попадал и на заядливвци готови на всичко само и само да се заядат , дори за пропусната запетая! Верно е има и няколко персонажа (емзо в частност) , които са ми направили доста добро впечатление!Първоначално написано от Myrth
Първоначално написано от fatrat
fatrat първо трябва да имаш идеален хранителен режим и доста "яки" тренировки (като вафла Споко) и после да взимаш тези неща..
А да те попитам,някой който прави тези "цикъли със стероиди,анаболи" и тн .. Ако яде квото да е и както да е ще има ли добри резултати?
хаха на мен не ми обяснявайй , знам ги тея работи ...
ако не се храниш както трябва през цикъла ще омазниш и няма да качиш нито мускул нито сила!
запомни най важното - маса се прави на маса..
правилното хранене е в основата на качването на мускулната маса,правилното трениране спомага за това..а ако тренираш правилно,и се храниш правилно освен че ще качиш маса( което забелязвам е най важното за днешната младеж-ръце и плочки) ще покачиш силата си,което ще ти даде възможност да тренираш с по големи тежести,което води до покачване на качествена мускулна маса..защо пиша това??защото има начин да качиш маса,без да покачваш силата си особено..и това е модерния ,и много търсен напоследък начин от момчетата на възраст 14-17 години..прекалено много запитвания получавам и в нета,и в залата-какво да взимам за да кача..не как да тренирам,не какво и как да ям...прекалено отрано искат лесния начин-с меидкаменти,но това всъщност не е лесния..и ще го разберат по късно..рецептата малки тежести и големи хапчета не е най удачния начин..тялто и здравето ни не са за ден два,не всичко е ръце и плочки...
ето един сайт в който има интересни нещица-попрочети,тези хора знаят кое как става...а ако някой се интересува -може да ме пита на лични
http://www.livetolift.com/
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Имам нови 4 въпроса:
1. Каква е разликата между успоредка за трицепс и гърди ? И има ли разлика в изпълнението на кофичките при натоварване на тези мускули ?
2. Кой вид лицеви са най-добри за гърдите ?
3. http://www.muskulibg.com/razdeli/--m...--/744--------
ако това упражнение се прави на успоредка по-добър резултат ли ше има ?
4. Колената ме болят много при малко по-голямо натоварване от нормалното. Дали е защото не ги тренирам ? Или е нещо друго и ще трябва да се ходи на лекар.
sapphire5![]()
Интересно ми е как ще се прави повдигане за трапец на успоредка..освен ако не вдигаш самата успоредка...
Хващаш се за успоредката и правиш същото движение обаче се спускаш и се надигаш
sapphire5![]()
1.При гърдите пускаш до долу.Първоначално написано от awerw
2.Тези които действат най-добре на тебе
3.Как става тоя номер?
4.Колената да ги тренираш axxahhax![]()
ее краката деАми глей ся представи си че си се хванал за успоредката и спускаш само тялото а ръцете са изпънати, също като на това упражнение само си представи че е хванат за успоредка и се спуска надолу и се надига
sapphire5![]()
На това упражнение му се вика кофички доколкото знам...Първоначално написано от awerw
![]()
без да свиваш ръцетеПървоначално написано от ZipFail
sapphire5![]()
Лицви за бицепс прави с по-широко разтворени ръце.Иначе за колената най-вероятно е или от много тежести или от бърз растеж,или комбинирано от 2те.
съмнявам се ,че през целия си живот бих прочел по-голяма проститя!Първоначално написано от Greennight
Виждал съм в минали теми още по-злеПървоначално написано от fatrat
![]()
Някъв беше писал,че от протеина умираш
![]()
кофичките са за трапецПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
боже опази...лицеви за бицепс...сигурно прави набирания за трицепс...
пфу,предавам се няма да пиша повече тук
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..