.
Затворена тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 219
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Още някой ще пробва ли да отговори на въпросите ми или стават по-сложни с времето
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Лицви за бицепс прави с по-широко разтворени ръце.Иначе за колената най-вероятно е или от много тежести или от бърз растеж,или комбинирано от 2те.
    съмнявам се ,че през целия си живот бих прочел по-голяма проститя!
    Еми кво...казвам го от лични наблюдения.При мен лицеви с по-широко отворени ръце натоварват гърди и малко бицепс,с по-тясно събрани ръце натоварва трицепса...Поправи ме,ако греша...

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Лицви за бицепс прави с по-широко разтворени ръце.Иначе за колената най-вероятно е или от много тежести или от бърз растеж,или комбинирано от 2те.
    съмнявам се ,че през целия си живот бих прочел по-голяма проститя!
    Еми кво...казвам го от лични наблюдения.При мен лицеви с по-широко отворени ръце натоварват гърди и малко бицепс,с по-тясно събрани ръце натоварва трицепса...Поправи ме,ако греша...
    майй не си на ясно с човешката анатомия! Прочети учебник биология 8 клас за двуглав мишничен мускул!

Град
    София
    Гадното е,че съм с интензивно изучаване на език и не уча Биология тая година,така че ако съм сгрешил,се извинявам!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Накратко - лицевите са бутащо движение,а бицепса е дърпащ мускул и е невъзможно да го натоварваш при лицеви.

Единственият начин да товариш бицепса освен при сгъване, е като стабилизатор при упражнения с изпъната ръка - iron cross, planche, но това са все гимнастически упражнения. Тогава бицепсът понася огромно натоварване, без да извършва реално съкращение.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Повече от фен
    изометричното натоварване( работа без съкращение) е упражнение за силова издръжливост...но определено няма лицеви опори за бицепс..
    п.п. уж нямаше да пиша ама не се сдържах...8 ми клас,учебник...или интернет ..атлас по анатомия..толкова ли е трудно..
    а към автора на темата,не приятел въпросите ти не стават по сложни,стават по тъпи..
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Добре бе кажи ми някой умен въпрос тогава
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Добре бе кажи ми някой умен въпрос тогава
    Защо не влезнеш да прочетеш няква литература за фитнес и тогава да задаваш въпроси ? bb-team.org почвай наред ... като изчетеш всичко яла да спамиш
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен
    ако ти задам умен въпрос ,ще ми отговориш ли адеквато,или просто ще напишеш някакъв коментар,просто за да имаш повече мнения..
    ето ти един умен въпрос , как влияе гликолизата ,върху мускулния растеж..и влия ли въобще ...
    но като знам,че си нямаш понятие кой мускул какво прави,едва ли ще получа отговор..
    ако идеята ти е само да задаваш тъпи въпроси -ок..ако искаш да научиш нещо-смени подхода ,майна

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Гликолизата представлява реакции (не ми се обясняват) и в мускулите тя отделя малко енергия при по-големи натоварвания.
    sapphire5

Пия за времето, когато не е имало нет и хората са тренирали, вместо да задават въпроси по форумите.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Повече от фен
    и вместо да цитират уикипедия,са правели други неща..
    май не схващаш,кога трябва да млъкнеш..на всички тук е ясно че не можеш да обясниш цикъла на Кребс,това се учи в университета и то само ако ,учиш биохимия..ясно че си прочел че това са 10 реакции,и че се отделя енергия,но и хабер си нямаш за кво иде реч..ако имаше понятие ,нямаше да задаваш малоумните си въпроси..човек който е наясно с разграждането на глюкозата,няма да пита как се правят лицеви опори за бицепс...
    така че вместо да се правиш на забавен,и умен цитирайки уикипедията,а в същото време да блестиш с това че задаваш тъпи въпроси-чети и тренирай,вместо да питаш във форумите,неща които можеш да научиш другаде

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Не съм питал за лицеви за бицепс питах кой вид са най-добри за гърди и не съм цитирал от там, прочетох информация и избрах най-важното колкото да го схванеш ;д
    sapphire5

сам се издаде, идиот!

Повече от фен
    Не съм питал за лицеви за бицепс питах кой вид са най-добри за гърди и не съм цитирал от там, прочетох информация и избрах най-важното колкото да го схванеш ;д
    аз съм го схванал отдавна,толкова отдавна ,колкото не можеш да си представиш..но май не схващаш къде е проблемът??
    аз ще ти кажа,проблемът е че много питаш ,а нищо не правиш...само питаш,а като ти гледам рейтинга,ми е ясно че нищо друго не правиш..
    а трагедията е че ,ако ти бях написал ,това което те питамс правописна грешка-нямаше да можеш да го намериш в уикипедия,но ако имаше идея какво е дори и с правописна грешка щеше да се сетиш..това е разликата между знаещия,и ровещия в търсачката..между другото да ти кажа ли разликата между трениращия и питащия ?или сам ще се сетиш..ако не се сещаш-пусни една твоя снимка,аз ще пусна такава на трениращ..и всички ще видят
    п.п. а за това че си извадил най важното..не миличък ,точно най важното от написаното в уикипедия за гликолизата не си избрал..защото не знаеш кое е най -важното...но има време,ще разбереш,защото гликолизата е важна част от тренировъчния процес,макар че в момента все едно ти говоря на китайски..

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    да ти си знаещ родил си се с гликолиза в главата все си го прочел от някъде или някой ти го е казал и не знаеш изобщо как изглеждам и какво мога така, че недей да говориш на тази тема
    sapphire5

Мега фен
    Да не би да изглеждаш така ? http://images.ibox.bg/2008/03/14/fatman/519x426.jpg

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ако имах такава маса първо теб щях да пребия
    sapphire5

http://www.youtube.com/watch?v=qNrxjqsvuJQ
    И тоя си е мислил като теб
    БТВ направи си една ножка, че да се успокоиш

Мега фен
    Ако имах такава маса първо теб щях да пребия
    Много си зле момченце..Наистина много зле.Резни вените и да се приключва

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    хах не вярвам вируса да бие този дебелия ;д
    sapphire5

Мега фен
    хах не вярвам вируса да бие този дебелия ;д
    Най-вероятно ще го бие,освен ако дебелия не е ял боб,тогава ще ме карат в болница,като съм бил без кислородна маска!

Повече от фен
    да ти си знаещ родил си се с гликолиза в главата все си го прочел от някъде или някой ти го е казал и не знаеш изобщо как изглеждам и какво мога така, че недей да говориш на тази тема
    не лъвче,но не съм я научил от форумите,а как изглеждаш мога да си представя-да речем че имам талант ,да преценявам хората според това къде ,по колко,какво и как пишат..
    та май на всички тук е ясно как изглеждаш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от navar
    не лъвче,но не съм я научил от форумите,а как изглеждаш мога да си представя-да речем че имам талант ,да преценявам хората според това къде ,по колко,какво и как пишат..
    та май на всички тук е ясно как изглеждаш
    Я постни една снимка,за да предполошиш как изглежда?

Аз мисля,че изглежда така:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си