- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw
Още някой ще пробва ли да отговори на въпросите ми или стават по-сложни с времето![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Еми кво...казвам го от лични наблюдения.При мен лицеви с по-широко отворени ръце натоварват гърди и малко бицепс,с по-тясно събрани ръце натоварва трицепса...Поправи ме,ако греша...Първоначално написано от fatrat
майй не си на ясно с човешката анатомия! Прочети учебник биология 8 клас за двуглав мишничен мускул!Първоначално написано от Greennight
Гадното е,че съм с интензивно изучаване на език и не уча Биология тая година,така че ако съм сгрешил,се извинявам!![]()
Накратко - лицевите са бутащо движение,а бицепса е дърпащ мускул и е невъзможно да го натоварваш при лицеви.
Единственият начин да товариш бицепса освен при сгъване, е като стабилизатор при упражнения с изпъната ръка - iron cross, planche, но това са все гимнастически упражнения. Тогава бицепсът понася огромно натоварване, без да извършва реално съкращение.
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
изометричното натоварване( работа без съкращение) е упражнение за силова издръжливост...но определено няма лицеви опори за бицепс..
п.п. уж нямаше да пиша ама не се сдържах...8 ми клас,учебник...или интернет ..атлас по анатомия..толкова ли е трудно..
а към автора на темата,не приятел въпросите ти не стават по сложни,стават по тъпи..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Добре бе кажи ми някой умен въпрос тогава![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Защо не влезнеш да прочетеш няква литература за фитнес и тогава да задаваш въпроси ?Първоначално написано от awerw
bb-team.org почвай наред ... като изчетеш всичко яла да спамиш
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ако ти задам умен въпрос ,ще ми отговориш ли адеквато,или просто ще напишеш някакъв коментар,просто за да имаш повече мнения..
ето ти един умен въпрос , как влияе гликолизата ,върху мускулния растеж..и влия ли въобще ...
но като знам,че си нямаш понятие кой мускул какво прави,едва ли ще получа отговор..
ако идеята ти е само да задаваш тъпи въпроси -ок..ако искаш да научиш нещо-смени подхода ,майна
Гликолизата представлява реакции (не ми се обясняват) и в мускулите тя отделя малко енергия при по-големи натоварвания.
sapphire5![]()
Пия за времето, когато не е имало нет и хората са тренирали, вместо да задават въпроси по форумите.
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
и вместо да цитират уикипедия,са правели други неща..
май не схващаш,кога трябва да млъкнеш..на всички тук е ясно че не можеш да обясниш цикъла на Кребс,това се учи в университета и то само ако ,учиш биохимия..ясно че си прочел че това са 10 реакции,и че се отделя енергия,но и хабер си нямаш за кво иде реч..ако имаше понятие ,нямаше да задаваш малоумните си въпроси..човек който е наясно с разграждането на глюкозата,няма да пита как се правят лицеви опори за бицепс...
така че вместо да се правиш на забавен,и умен цитирайки уикипедията,а в същото време да блестиш с това че задаваш тъпи въпроси-чети и тренирай,вместо да питаш във форумите,неща които можеш да научиш другаде
Не съм питал за лицеви за бицепс питах кой вид са най-добри за гърди и не съм цитирал от там, прочетох информация и избрах най-важното колкото да го схванеш ;д
sapphire5![]()
сам се издаде, идиот!![]()
аз съм го схванал отдавна,толкова отдавна ,колкото не можеш да си представиш..но май не схващаш къде е проблемът??Първоначално написано от awerw
аз ще ти кажа,проблемът е че много питаш ,а нищо не правиш...само питаш,а като ти гледам рейтинга,ми е ясно че нищо друго не правиш..
а трагедията е че ,ако ти бях написал ,това което те питамс правописна грешка-нямаше да можеш да го намериш в уикипедия,но ако имаше идея какво е дори и с правописна грешка щеше да се сетиш..това е разликата между знаещия,и ровещия в търсачката..между другото да ти кажа ли разликата между трениращия и питащия ?или сам ще се сетиш..ако не се сещаш-пусни една твоя снимка,аз ще пусна такава на трениращ..и всички ще видят
п.п. а за това че си извадил най важното..не миличък ,точно най важното от написаното в уикипедия за гликолизата не си избрал..защото не знаеш кое е най -важното...но има време,ще разбереш,защото гликолизата е важна част от тренировъчния процес,макар че в момента все едно ти говоря на китайски..
да ти си знаещ родил си се с гликолиза в главатавсе си го прочел от някъде или някой ти го е казал и не знаеш изобщо как изглеждам и какво мога така, че недей да говориш на тази тема
sapphire5![]()
Да не би да изглеждаш така ? http://images.ibox.bg/2008/03/14/fatman/519x426.jpg
Ако имах такава маса първо теб щях да пребия
sapphire5![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qNrxjqsvuJQ
И тоя си е мислил като теб![]()
БТВ направи си една ножка, че да се успокоиш![]()
Много си зле момченце..Наистина много зле.Резни вените и да се приключваПървоначално написано от awerw
хах не вярвам вируса да бие този дебелия ;д
sapphire5![]()
Най-вероятно ще го бие,освен ако дебелия не е ял боб,тогава ще ме карат в болница,като съм бил без кислородна маска!Първоначално написано от awerw
не лъвче,но не съм я научил от форумите,а как изглеждаш мога да си представя-да речем че имам талант ,да преценявам хората според това къде ,по колко,какво и как пишат..Първоначално написано от awerw
та май на всички тук е ясно как изглеждаш![]()
Я постни една снимка,за да предполошиш как изглежда?Първоначално написано от navar
Аз мисля,че изглежда така:
![]()