Цитирай Първоначално написано от fatrat
Цитирай Първоначално написано от Myrth
В bb-team съм попадал на няколко много интересни персонажа, струва си общуването с такива хора. Определено подценяваш сайта. Със сигурност е по-добро място за въпросите на аверв отколкото този форум.

Усещам нещо като неудобрение към натуралните, че даже и за страх говориш. Мен не ме е страх, мен ме е срам
Не! За друго става въпрос! Стероидите са много общо понятие и от тук-от там в интернет не можеш да научиш, камо ли цикъл да направиш! Трябва сериозна връзка с доктори! Но във въпросния сайт има толкова фанатизирани персонажи, които само като им кажеш възраст под 18 веднага почват да ти обясняват колко си тъп, дори да имаш перфектните режими и всичко! Доста често съм попадал и на заядливвци готови на всичко само и само да се заядат , дори за пропусната запетая! Верно е има и няколко персонажа (емзо в частност) , които са ми направили доста добро впечатление!

fatrat първо трябва да имаш идеален хранителен режим и доста "яки" тренировки (като вафла Споко ) и после да взимаш тези неща..

А да те попитам,някой който прави тези "цикъли със стероиди,анаболи" и тн .. Ако яде квото да е и както да е ще има ли добри резултати?