.
Затворена тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 219 от общо 219
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Аз не съм се правил никъде на професор И не мисля, че начинаещия ще знае как е по-добре. Аз питам, защото като чета се получават много различни отговори и вече не знаеш на кой да вярваш и за това и по 5 пъти ще задавам въпрос за да разбера кое е правилното.
    Еми то има едни неща наречени книги за тази работа Не знам дали си виждал някога подобно нещо,но си заслужава да опиташ !

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Бате, аверв ... недей бара по слабите от тебе, че ша са сберат ща строшат
    Щи артиса и щангата и знанията за трениране ...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Не съм чел специално за спорта книги, но съм сигурен, че и там ще има различия.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Това са просто бъзици Няма им нищо, никой не съм ударил
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Никви различия! Четеш , прилагаш и наблюдаваш!

Това са просто бъзици Няма им нищо, никой не съм ударил
    Раните зарастват. За разлика от други неща.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    А след раната може и белег да остане. За мен обидата е къде къде на по-ниско ниво от удара.
    sapphire5

Значи още нищо не знаеш за живота.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Мен удара ще ме рани повече от обидата, при другите хора може да е различно.
    sapphire5

Град
    София
    Как един белег ще е по-лошо от обида бе човек Едно време хората са се избивали,щото примерно единият нарекъл жената на другия уличница...ти за 1 рана...Но умният човек знае да се брани,както и словно,така и силово,а не само по втория начин!Както и да е,има раздел Философия и Религия,за тая работа.

Та,разбрах,че ти трябва да качваш маса.Аз вмомента работя точно над това.Ям всеки ден по 3 яйца +вечечерям,задължително месо.Правя си кюфтета,пържоли такива неща.Тежка е диетата,втасва ми от протеин,но това е положението.Почти само протеин ям,и ако ми стане само нещо лошо,си взимам някой кроасан или ябълка.И трябва много да тренираш,за да опълзотвориш диетата.Трябва,докато я спазваш поне по 2 часа да тренираш,за да има ефект!И прави по по-малко повторения,на серия,за да се качи маса!Успех!

А за големите,не разбирам,защо се държите с такъв неприязън,но е гадно!Момчето е горе-долу на мойто ниво,съдейки по това,колко пише,че вдига и други наблюдения.Просто вие сте по-големи,а ние сме на по 15 години и ви се струваме като бунаци сигурно В крайна сметка,всички сме почнали отнякъде...

Мега фен
    Е лапешка му работа awewr ли къв си там .. Хората издържат на големи болки и имат почти неограничени възможности ,но ти си напълно ограничен..

Greennight..
    Ако приемаш само протеин, маса ще качиш, ама друг път. За анаболитните процеси се иска адски много енергия, затова приемай подходящи източници на такава. Не те съветвам да работиш нито по 2 часа на ден, нито с малко повторения. За хипертрофия се иска яко помпаж.

Мега фен
    Защо темата се съкрати така?Преди беше 130 и нещо страници сега е 15

Град
    София
    Ами аз,щото имам малко мазно в долната част на корема,точно под пъпа,ако го няма него,ще изглеждам много по-стегнат и даже плочки ще си личат.То не може ли донякъде да ми дава необходимата енергия,докато го изгоря ?

Не. Мускулите са много по-удобни за енергия от мазнините и затова тялото ти ще предпочете първо тях. Мазното се разгражда по по-сложен метаболитен път и ако не си адаптиран към висока консумация на мазнини и съответно към активното им разграждане, ще си изяждаш мускулите. Никога, когато си слаб и имаш малко мазно по корема, не прави грешката да се пазиш от омазняване докато тренираш... или не дай боже да се опитваш да чистиш. Така не само няма да качиш маса, а рискуваш и да си стоиш слаб и мазен.

Мега фен
    Е как да "пренастройм" организма,така,че да гори мазнини вместо мускул?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Е вирусе ти ако предпочиташ да те бият отколкото да те псуват ок
    sapphire5

Мега фен
    Е вирусе ти ако предпочиташ да те бият отколкото да те псуват ок
    Еми не вярвам ти да си по-умен от хората тука , те ти казват , аз ти го казвам,просто още не си израстнал

Заключвам темата и ви предлагам да се спрете със заяжданията. Разбрани хора сте повечето и наистина помагате в темите. Нека да това да остане така Ако проблемите продължат, ще се вземат мерки.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си