- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw
Еми то има едни неща наречени книги за тази работаПървоначално написано от awerw
Не знам дали си виждал някога подобно нещо,но си заслужава да опиташ !
Бате, аверв ... недей бара по слабите от тебе, че ша са сберат ща строшат![]()
Щи артиса и щангата и знанията за трениране ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Не съм чел специално за спорта книги, но съм сигурен, че и там ще има различия.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това са просто бъзициНяма им нищо, никой не съм ударил
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Никви различия! Четеш , прилагаш и наблюдаваш!
Раните зарастват. За разлика от други неща.Първоначално написано от awerw
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
А след раната може и белег да остане. За мен обидата е къде къде на по-ниско ниво от удара.
sapphire5![]()
Значи още нищо не знаеш за живота.
Мен удара ще ме рани повече от обидата, при другите хора може да е различно.
sapphire5![]()
Как един белег ще е по-лошо от обида бе човекЕдно време хората са се избивали,щото примерно единият нарекъл жената на другия уличница...ти за 1 рана...Но умният човек знае да се брани,както и словно,така и силово,а не само по втория начин!Както и да е,има раздел Философия и Религия,за тая работа.
Та,разбрах,че ти трябва да качваш маса.Аз вмомента работя точно над това.Ям всеки ден по 3 яйца +вечечерям,задължително месо.Правя си кюфтета,пържоли такива неща.Тежка е диетата,втасва ми от протеин,но това е положението.Почти само протеин ям,и ако ми стане само нещо лошо,си взимам някой кроасан или ябълка.И трябва много да тренираш,за да опълзотвориш диетата.Трябва,докато я спазваш поне по 2 часа да тренираш,за да има ефект!И прави по по-малко повторения,на серия,за да се качи маса!Успех!
А за големите,не разбирам,защо се държите с такъв неприязън,но е гадно!Момчето е горе-долу на мойто ниво,съдейки по това,колко пише,че вдига и други наблюдения.Просто вие сте по-големи,а ние сме на по 15 години и ви се струваме като бунаци сигурноВ крайна сметка,всички сме почнали отнякъде...
Е лапешка му работа awewr ли къв си там .. Хората издържат на големи болки и имат почти неограничени възможности ,но ти си напълно ограничен..
Greennight..
Ако приемаш само протеин, маса ще качиш, ама друг път. За анаболитните процеси се иска адски много енергия, затова приемай подходящи източници на такава. Не те съветвам да работиш нито по 2 часа на ден, нито с малко повторения. За хипертрофия се иска яко помпаж.
Защо темата се съкрати така?Преди беше 130 и нещо страници сега е 15![]()
Ами аз,щото имам малко мазно в долната част на корема,точно под пъпа,ако го няма него,ще изглеждам много по-стегнат и даже плочки ще си личат.То не може ли донякъде да ми дава необходимата енергия,докато го изгоря ?
Не. Мускулите са много по-удобни за енергия от мазнините и затова тялото ти ще предпочете първо тях. Мазното се разгражда по по-сложен метаболитен път и ако не си адаптиран към висока консумация на мазнини и съответно към активното им разграждане, ще си изяждаш мускулите. Никога, когато си слаб и имаш малко мазно по корема, не прави грешката да се пазиш от омазняване докато тренираш... или не дай боже да се опитваш да чистиш. Така не само няма да качиш маса, а рискуваш и да си стоиш слаб и мазен.
Е как да "пренастройм" организма,така,че да гори мазнини вместо мускул?
Е вирусе ти ако предпочиташ да те бият отколкото да те псуват ок![]()
sapphire5![]()
Еми не вярвам ти да си по-умен от хората тука , те ти казват , аз ти го казвам,просто още не си израстналПървоначално написано от awerw
![]()
Заключвам темата и ви предлагам да се спрете със заяжданията. Разбрани хора сте повечето и наистина помагате в темите. Нека да това да остане такаАко проблемите продължат, ще се вземат мерки.
Audio ergo sum