.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен

Проблем с принтера

Здравейте съфорумници значи проблема ми е следния след като си вкл. принтера ми излиза това
    разбрах че и други хора имат този проблем не само с принтера мисля че проблема е в усб но незнам вие как мислите

Супер фен Аватара на SolusChristus
    malfunctioned
    Преведи си го...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Инсталирал ли си софтуера на принтера?!

Пробвай в друг USB вход!

Супер фен
    Тц. Преинсталирай му драйвърите. Ако току що си му сложил драйвърите го изключи (от USB порта) и пак го включи и му дай пак да си намери драйвърите.

Супер фен
    Мерси за бързите ви отговори но съм пробвал всичко което сте писали сякви драйвъри са инсталирани и по сто пъти прейнсталирани даже прейнсталирах компюъра наново и пак същата работа пробвах всички входове ъпдейтвах всички драйвъри на компюъра само при принтера ми се получава този проблем нямам такъв проблем при телефона и др. като го вкл. телефона веднага започва да ми търси драйвърите и ми пише ако неможе да намери а при принтера вобще не търси инсталирах и драйвърите който ги има от там като натиснеш add printer незнам вече.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    Мерси за бързите ви отговори но съм пробвал всичко което сте писали сякви драйвъри са инсталирани и по сто пъти прейнсталирани даже прейнсталирах компюъра наново и пак същата работа пробвах всички входове ъпдейтвах всички драйвъри на компюъра само при принтера ми се получава този проблем нямам такъв проблем при телефона и др. като го вкл. телефона веднага започва да ми търси драйвърите и ми пише ако неможе да намери а при принтера вобще не търси инсталирах и драйвърите който ги има от там като натиснеш add printer незнам вече.
    Кажи точния модел на принтера.
    100% проблема ти е от драйверите, защото при мен ставаше същия номер и проблема беше в драйверите.

Супер фен
    Принтера е hp photosmart c5280 незнам дали е от драйвърите щото ги инсталирах,прейнсталирах дърпах нови стари и пак същия проблем май трябват некви драйвъри за усб някой да знае нещо такова
    мерси че ми помагате.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    При нова инсталация първо се качва софтуера и чак след това се забожда принтера. Сега го изключи от USB порта, деинсталирай софтуера и виж в хардуерната листа дали имаш USB Printing. Деинсталирай и него. Рестартирай, качи софта и чак след това забоди принтера и дано това те оправи.

Супер фен
    Значи сега смятам да направя пълна прейнсталация и след тва ще направя всичко наново

Супер фен
    Слагаш диска с драйверите му в СД-РОМ-а. Пускаш инсталация на драйверите и когато ти поиска да включиш устройсвото го включваш. Преди това да е изключено! (смисъл да не е свързано с ПСто с USB) Също и преди това разкарай всички драйвери дето си слагал.
    П.С. На скенера трябва да му направиш калибриране.

Супер фен
    Мерси утре като се върна ще пробвам отновно данно стане че много нерви....

Супер фен
    Мерси за отговорите но и така нестана незнам вече от къде да го хвърля.

Супер фен
    Мерси за отговорите но и така нестана незнам вече от къде да го хвърля.
    Баси, вече ме мързи да мисля какво може да му има, по принцип MFC се инсталира точно по начина който написах от горе.

Супер фен
    Всичко правя както му е по ред не ми е първия принтер който съм инсталирал на тоя нещо му има явно.

Супер фен
    В Device Manager как е положението?

Супер фен
    Там го няма.

Там го няма.
    Пробвай на друг компютър - а принтера въобще работещ ли е?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си