- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете ми,моля ви
Здравейте.Преди писах как приятеля ми постоянно ми повтаряше колко мн ме обича даже бях се очудила,защо толкова често ми го казва.А сега проблема ми е ,че го питах ОБИЧАШ ЛИ МЕ? А той ми отговори "Може би да може би не"Знам,че си пише с други момичета..той не знае,че знам.Какво да правя..дали идва края? По принцип съм много чувствителна а сега съм направо съсипана![]()
Не знам как да го направя...как да го зарежа.Обичам го прекалено много наистина до сега не съм изпитвала такива чувства кън някого а съм имала връзка 3 год....дори си татуирах името му?ами сега какво? много съм объркана от това че изведнаж всичко пропада..и наистина не ми е лесно да си кажа оставям го и да го направя.
Татуирала си името му, той татуира ли си твоето и знаеше ли, че ще го направиш?? Опитай да поговориш с него, кажи му че имаш чувството че се отдалечавата или нещо от сорта да видиш какво ще ти каже.
Не,не си е татуирал нищо.Той не знаеше,че ще си правя и когато я видя беше мн щастлив и ми повтаряше,че ме обича много.А днес разбирам,че всъщност не ме обича и има забежки по други момичета.А като се сетя как ми се кълнеше със сълзи на очите,че няма да ме остави заради дргуга и,че няма да флиртува в чатовете.Всичко се оказа лъжа за която аз страдам.Аз му се доверих прекалено много а той се възползва от мен и от моята доброта и наивност.Наистина вярвах,че ме обича.Още не мога да повярвам.Не искам да занимавам други хора с моите проблеми но наиистина ми е много тежко и искам да споделя на някой.![]()
Заради такива момчета няма свестни момичета, сигурен се че доста трудне вече някой ще спечели доверието ти. За татуировката питай дали може да ти я преработят да пише нещо друго или някоя шараница.
Нали знаеш че всяко нещо си има край няма как да накараш човек да те обича ако всичко вече е свършило.Според мен леките флиртове в една връзка не е кой знае какво стига да не става системно и по сериозно,според мен трябва да се опиташ да си стъпиш на краката и да продалжиш напред,но преди това наистина поговори с него и ако няма надежда продалжавай,знам че е тежко но и най-голямата болка един ден минава.
А това със татуировката е било много глупаво...
Не се унижавай да се молиш за любовта му .. той не е единствен и знам че е трудно да го преодолееш но ако не те обича нямам какво да му се молиш и да страдаш .. доста ще ти е трудно в началото но после ще видиш че ще бъде по-добре .. а ако той наистина те обича както ти е повтарял нямаше да те наранява ..
Изчака може да излезне от типа за здрасти и чао и да се оправите
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Чакай сега, само думите ли са важни за теб? Държанието му промени ли се? По-хладен ли е? Страни ли от теб? Обясни ни в какъв контекст си го питала това "Обичаш ли ме". Ако сте били скарани е нормално да не е бил в настроение да ти се обяснява в любов.
И какво като си пише с други момичета? Да е излизал с някоя? Да е спал с някоя? Да й признава чувства? Защо правиш такава голяма драма от някакви чатове?
Държиш се като истерична 14-15 годишна мома. А на колко сте години всъщност?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не се унижавай! Това е най-важното. Не допускай той да те тъпче и наранява, докато ти се бориш да оправиш нещата. За какво се бориш, ако той има забежки с други момичета? Това не те ли наранява достатъчно? Знам какво е чувството сърцето ти да се свива, докато си представяш как се е държал преди и как се държи сега и не су струва да пилееш своето време с него.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
поговори с него отново,това,че си пише с други момичета нищо не значи
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тя каза, че има забежки с други момичета, което определно значи много.Първоначално написано от soul1199
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не въобще не са важни думите.Да стана студен много по-различен от преди...Това с момичетата не знам дали е сериозно но доста откровенни неща си пишат..мисля си,че само да се отдаде възможност да се видят и е е факт.Когато го погледна и знам,че преди 10 мин си е писал с нея толкова хубави работи ми става противен.обичам го и не знам
Сама осъзнаваш,че всичко пропада и наистина е така.Щом преди ти е казвал и доказвал,че те обича,а сега се колебае,това не е на добре.Първоначално написано от pa1n
Мисля,че не мога да живея без него.Знам,че звучи много глупаво,аз самата съм оглупяла..какво ми става
Щом самата ти предусещаш, че при първа възможност може да ти забегне значи нещата са сериозни. Седни и поговори с него. Кажи му че знаеш за чатовете и за нещата, които си пише с други момичета. Просто го помоли да се изясните ще продължавате ли напред или не и ако да - ще спре ли да си занимава с други. Ако видиш че овърта и се опитва да те лъже или си признава, но си личи че му е все тая - тогава направо късайте и продължавай напред. Знам че е трудно, но няма начин. Няма и смисъл да продължаваш да си с него и да си тормозиш докато той си прави кефа с други... Относно татуировката - аз винаги съм била против татуирането на имена, защото човек никога не може да бъде сигурен че ще е с някой цял живот. Хората се променят и днес си с този, утре вече може да не си, а после си обречен едва ли не цял живот да ходиш с името му... Отиди в студиото където са ти я направили и попитай дали може по някакъв начин върху нея да изобразят нещо другоПървоначално написано от pa1n
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
"Може би да , може би не" ..
Добре , тоя момък да не е в първи клас , че ти дава такива отговори![]()
зарежи го ! покажи му че не ти пука за него ! ако те зареже той ще се унижиш не се предавай и опитай да го забравиш ! и аз обичах едно момче адски много но той не оцени това което му давах .. опитай да го забравиш ! и намери походящия ! ето аз например след като скъсах с това момче после ходех с още 2 за по една седмица и малко по малко го забравих сега ходя с едно момче което е чудесно ! имам прекрасна връзка ... опитай се да намериш и ти правилния след като той не те е оценил !!!