- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов след приятелство
Съществува ли такова нещо,винаги съм се чудил ,защото почвам да изпитвам чувства към една приятелка, но незнам как ще го приеме ..пробвам с намеци но искам да чуя от някой изживял това.
И без моля без прости коментари![]()
Ами за мен приятелство между момче и момиче на тия години неможе да иматова е толкова дълга тема, че няма накъде. Познавам момиче и момче уж приятели цели 6 години, а в един момент започват да се ревнуват и да са осъзнават, че са един за друг
въпросната двойка вече си имат и дете
Щом изпитваш чувства към нея неможе да си и приятел
тя прави нещо за теб, защото ти е приятелка, а ти правиш нещо за нея защото я харесваш и искаш да си с нея
неведнъж съм ставал свидетел на приятелство между момче и момиче и накрая гаджосани
под приятел имам предвид всеки ден да си с нея, да и споделяш като на твой приятел от мъжкия пол и тнт. аз също харесвам момиче, като за нея аз съм и приятел и като кажа, че немога да и бъда приятел ми се сърди
опитай да и обясниш какво изпитваш към нея без да овърташ, познавате се достаттчно добре
ако тя също изпитва нещо към теб, ще бъде перфектно. Ако не изпитва нищо към теб и ти каже, че иска да сте само приятели, както обикновено казват момичетата, просто се отдалечи от нея
хубаво е всичко между вас да е на ясно
късмет приятел
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Здравей! От може би няколко дена се лутам тук във форума и търся такъв проблем и решение. Е, току-що го открих! Защо го търсих ли? По простата причина, че и аз имам такъв проблем! Само че, както си личи аз съм момиче и не аз, а мой приятел (само приятел) ми заяви точно това - че вече гледа на мен по друг начин. Като разбрах затова доста се учудих. Дори ми стана странно. През цялото това време аз го възприемах само за приятел, а и той имаше гадже тогава. После имаше момент, в който постоянното общуване с него ме накара да го приема по друг начин, както той сега. Започна да ми липсва, тъй като не беше в града и не се чувахме, но си казвах:"Престани! Какво ти става? Не можеш да го харесваш! Само приятели сте!" Но това беше временно. После отминаха нещата.
След това тоест в началото на тази учебна година не се бяхме виждали от 2 седмици. Като ме видя той ме прегърна някак си много чувствено. После бяхме 3-ма в един парк с едно момиче и аз усещах как постоянно ме гледа, ама си казвам:"Е, то това пък не е нищо." Да, ама се оказа, че е било нещо. Той ми каза, че изведнъж го е ударила главатаи е започнал да ме харесва. Аз доста се обърках, тъй като след един ден имаше момент на близост. Аз обаче не се отдръпнах. Беше ми приятно.
Но до този ден си казвам, че не трябва да става нищо между него и мен. Приемам за приятел и когато направи нещо "не само приятелско" се чувствам доста странно. Просто ме спира нещо от вътре. А и ако тръгна с него, се страхувам, че после ще стане нещо и ще ни развали дори и предишните отношения. Въпреки всичко не искам да се получава нещо м/у двамата. За мен той е един готин приятел.
Е, не знам дали ти помогнах, но това се получи при мен и това е това,което мисля зя моята ситуация. Говори с момичето и обсъдете нещата.![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Съществува,да! ;] с гаджето ми преди бяхме най-добри фр повече от 2 години.. споделяхме си всичко,излизахме,лудеехме заедно... и изведнъж започнахме да гледаме на нещата с други очи,лека полека започнаха да се задълбочават нещата.. и така сме вече 4 месеца.. Щастливиии...всеки ден ми доказва любовта си,всичко е като един сън...
сън,от който не искам НИКОГА да се събуждам :P
![]()
Част от връзките точно така започват.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Доста често се случва двама приятели всъщност да се харесват или само единият да изпитва нещо повече от приятелски чувства. От една страна е прекрасно, защото ако е взаимно, връзката може да потръгне доста добре, тъй като вече се познавате и знаете донякъде какво харесва другия, но от друга страна, когато нещата приключват(което не е задължително, но да бъдем реалисти.. ) приятелството вече го няма.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
roshkors - Това,че е било така с тази двойка,не означава,че
няма такова приятелство..Аз също имам най-добър приятел от две
години и един месец /момче е/..И никога не сме изпитвали някакви
чувства,освен приятелски и никога не сме искали да сме нещо
повече от приятели..А и аз никога няма да го направя,нито пък той..
Както и да е..
- Любов след приятелство ? То въпроса беше - "Приятелство
след любов"Както и да е..
- Покажи й,че чувстваш нещо към нея..Намекни й..И виж как тя ще
реагира,когато разбере..Но нали знаеш,че така рискуваш приятелството
ви,за това помисли добре и реши кое повече искаш:
- Нейното приятелство или да сте нещо повече от просто приятели ? ...