- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо така ?
значи като "еба" ако така мога да го нареча ръчкам по 4-5 пъти и ми идва края...и е доста често това някой може ли да ми препоръча нещо ше е доста добре мерси
![]()
всичко е на психическа основа.може да контролираш кога да свършиш..
ами ако казваш да си мислия за други неща пак не става това или да си отвлека вниманието не стаа ;( общо взето става като в американски пай с пичаи почвам да се чувставам доста зле вече защото не мога едно хубаво ебане да ударим
![]()
някой друг нещо да сподели ?
докато си напушен свършваш по-бавно ..![]()
тренирай на "ръчка" и всичко се контролира от горната ти глава. Няма такава глупост дето да съм чел че не е на психическа основа
Всичко е от степеннта на възбуждане и до колко може да се контролираш. Ако трябва удари една "злобарка" 1-2 часа преди секса и тогава виж дали ще има разлика
На колко си години ?
Абе стига с това да е само спихика...Найстина, че има % психика, но не е само това...Първоначално написано от Huffy
Познавам лично едно момче дето 1вия му път е 20секунди, а 2рия му е 30...За 3ти вече вкарва 1мин...![]()
Може да звъчи невероятно, но е така...
Пфу, бахти пича. Аз съм пъъъъълната противоположност. Понякога, когато се върна от даскало искам да си ударя една бърза, преди да си дойде сестрата или да си дойдат нашите, ама се протаква поне около час. И така е имало случаи с по две седмици без нормална чекия!