.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Ръст и тегло

Здравейте, искам да кажа, че аз съм на 13 години. Тежа 32 кг, а съм висока 143 см. Мисля,че не съм нормална за годините си. Искам да порасна и да натежа малко. Моля да ми помогнете - Благодаря предварително !
    Ако ме уважаваш - ще ме притежаваш,
    Ако ли не - ще ме гледаш в чужди ръце!!

За теглото - сядаш на масата и ядеш каквото ти сготвят, а на ръста си не можеш да повлияеш, ще израснеш с времето.

е не става ям каквото хвана свяка секунда ям нещо ама не действа
    Ако ме уважаваш - ще ме притежаваш,
    Ако ли не - ще ме гледаш в чужди ръце!!

Ако искаш да пораснеш трбва непрекъснато да ядеш много повече, а не да си мислиш, колко дебела си щяла да бъдеш, защото ще останеш с сегашния си ръст. Когато станеш на 16, тогава ще мислиш за тегло.

за ръст тренирай волейбол или баскетбол
    Деиства да знаеш

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от monibabu
    за ръст тренирай волейбол или баскетбол
    Деиства да знаеш
    Волейбол не съм тренирала и не знам, но за баскетбола.. не помага за ръста!
    Както беше казал някой "Баскетболистите играят баскетбол, защото са високи, а не са високи, защото играят баскетбол!"
    И спря да се върти за миг земята..

e neznam taka sam 4ul

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Щом мислиш, че е нормално и ядеш всичко което ти се сипва и т.н. .. споко, ще качиш килограми. Още не си влязла в пубертета явно.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

съгласна съм с Paramour .. всичко ще си дойде с времето,ще качиш килограми спокойно
    Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга!

и аз сам съгласна с парамор
    от това е че някой момичта/момчета
    съзряват по рано от други
    не се тревожи
    по скоро яж пълноценно

Фен Аватара на tom4ee
    Град
    Dobrich ;]]
    Ам чи миньончетата сега са на мода споко...!! ;]]] Ак искаш да станеш по-висока отиди да те разпъват.. а относто килограмите даам наистина трябва да хапваш повечко

Фен Аватара на tom4ee
    Град
    Dobrich ;]]
    Ами месо ядеш ли трябва повече мазнини не зленчуци и др храни.. !!

Аз имам, така да се каже, същият проблем. Висока съм 1,60 пък съм 39 килограма ... Обаче преди бях 36. За да качиш трябва да ядеш по малко, но на често, и да са калорични храни. (Понеже аз така качих към 3 килограма.) Също има едни соеви млекца, които са чесно казано много вкусни. И яж шоколад. Ама запомни: не яж по много наведнъж, щото ше ти стане тежко и после няма да ти се яде. Както казах по-горе, по малко и на често. Успех

Супер фен Аватара на radeberger
    Еми то за 1.43м нейнити килограми са си нормални. Найстина е ниска, но има време. Както казаха по-горе - сигурно не е влязла в пубертета.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Наистина, явно не си навлязла в пубертета. Аз също съм на 13, висока съм почти 1.60 и тежа 47-48 килограма. За да имаш хубава фигура трябва да ядеш винаги по едно и също време, тоест закуска да речем във 10:00 обяд в 13:00-14:00 и вечеря в 19:00 най-късно и винаги след храната си хапвай десерт например шоколад, кекс, парче торта и задължително трябва да спортуваш за да преработваш храната в енергия а не в мазнини иначе споко с времето ще дръпнеш :P
    ааа и забравих да допълня .. поне четири пъти на седмица трябва да ядеш месо.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И още нещо, когато не е време за закуска,обяд или вечеря си хапвай някой плод или моркови ако ти се яде сладко може малко шоколад, но най-много 40-50грама

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^ малко си противоречиш в първия пост.
    Тя иска да надебелее, а не да си отглежда спортно тяло.
    Няма смисъл да се тъпче непрекъснато. Ако организма й има нужда той ще си го поиска..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

парамор е права
    най добре яж по малко но на често
    и не се тревожи всички са различни

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    ама ти с извинение си сомалииче и аз съм на 13год. 44кг. 158см. на нем ни казват че съм слаба и наистина е така. според мен е добре с храната да приемаш и добавки като бирена мая и рибено масло. не са особено вкусни но са полезни.

Повече от фен Аватара на sladkatafenka78
    Град
    Пловдив,България
    Виж,и аз преди имах същият проблем.В началото на годината бях 30 кг,а 5ти клас.Но от октомври почнах да взимам хапчета за отваряне на апетита.И качих някой и друг килограм..сега не знам колко съм.Но вече не се тревожа,че ще се разболея от анорексия.Защото сега съм си по-нормална.Станах и аз към 32-33,а може и 34.Не се притеснявам какво ям и дали са калории.Просто хапвай повече мазнини и повечко на едно хранене.А относно ръста:Нищо не можеш да направиш.Ще порастнеш с времето,спокойно.
    X.O.X.O :]

Че аз съм на 12 и съм висока 173см. и тежа 49кг. но спортувам карате не е баскетбол или волеибол каква е причината..?Ако искаш пробваи с карате мн е якоо... :P

аа

И аз съм на 13 години и съм 38 кг и ръста ми е 1.52....решението не е да ядеш и да играеш баскетбол а то си е от натурата на човека каквито са родителите ти и ти на тях ще приличаш друго на кого...така че с времето ще се оправиш спокойно!

По-добре да си по-ниска,защото аз имам точно обратния проблем стърча над съученичките си и е ужасно, защото съм на 10 а те са на по 11-12,че някои дори са на 13!А пък ти ще порастеш-споко! /не лъжете момичето,че баскет,волей и мн ядене ще я издължат и ще я направят по-дебела /
    Your unreachable dream

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си