- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствени мигли
Вие от къде сте сигурни че ви изпраща нейни снимки?![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Я прати една снимка и на мене. Споко, няма да я слагам в форума. Аз даже съм нова, и не мога да посвтам линкове честно.Първоначално написано от xxKiFlAx
Кифличке , прати и на мен. Имай ми доверие , няма да пусна снимката тук.![]()
По темата;
И аз мисля да си купя изкуствени мигли .. Ама не знам как се слагат. Но ще се науча!![]()
И аз имам хубави,дълги и гъсти мигли,единствено бих пробвала да сложа по едно снопче с краищата за повече драматизъм в грима за по специален случай.
Първоначално написано от xxKiFlAx
няма да я кача чак такава не съм
Според мен няма смисъл от изкуствени мигли, освен ако твоите не са НАИСТИНА оскъдни... Иначе няма никаква опасност, просто трябва да ги слагаш като хората и с хубаво лепило, освен това винаги трябва да слагаш после спирала, за да се слеят с истинските ти мигли, а не да имаш два реда![]()
Аз мисля, че винаги забелязвам, когато някой носи изкуствени мигли, така че според мен мини без тях!
П.П. Спрете да спамите! Направете ако щете нова тема че да обсъждате xxKiFlAx, ама не пълнете темата с простотии!
аз съм си слагала. Хубаво е да си вземеш малко по-скъпо лепило.И не ги слагай често ,защото от лепилото можеш да получиш някакво раздразнение . Пък и трябва да свикнеш да ги слагаш хубаво. аЗ КАТо ги сложа си слагам и очна линия и никой не разбира...![]()
Според мен изкуствените мигли не са вредни. Аз ползвам и съм адски доволна. Има си с различна дължина и гъстота на мигличките. Първоначално може да ти е малко трудничко да ги слагаш, та може да помолиш някоя фр да ти помогне ама после се свиква. Супер лесно се махат и не боли ;д, защото лепилото не е силно. Нося ги вече 2 месеца и все още имам мигли, така че не мисля че биха ти ипопадали миглите :]
ПП - Лепилото си издържа цял ден, но за всеки случай не е зле да си го носиш с теб ако случааааайнооо някоя от миглите ти се отлепи ;д