- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствени мигли
Здравейте!Имам желанието да пробвам да си сложа изкуствени мигли, обаче тъй като съм чела положителни и отрицателни изказвания за тях реших да се допитам до вас. Можете ли да ми кажете, дали от 1-2 слагания могат да ми така да се каже "опадат" миглите? Ами те като се залепят до колко време издържа лепилото? И като искам да ги махна трябва да ги дръпна или да ги намажа с нещо, с което лепилото пада? Благодаря за отговорите предварително!
![]()
![]()
![]()
от обикновенните мигли (не тея които са на снопчета) не ми опадаха миглите ..а толкова пъти съм си слагаламахането е лесно.. просто трябва леко полеко да издърпаш крайчетата но ще остане лепило по очите ти .. малко е и се маха спокойно
а иначе на мен от тея ''обикновенните'' ако се залепят добер са ми стояли от сутринта до вечерта тоест 1 ден
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Е, добре, значи да не се притеснявам толкова, че може да остана без мигли!![]()
Апък и да ти опадат и да останеш без мигли нали ще имаш изкуствениПървоначално написано от LipSy
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Казах, че искам да пробвам 1-2 пъти, а не да си ги слагам постоянно и като не ти харесва темата, просто можеш да не коментираш! Коментари в излишък не ми трябват!Първоначално написано от nepowtorima
Еее.. ти пък не разбираш ли от бъзик.. темата ми харесваПървоначално написано от LipSy
апък за 1 - 2 пъти е невъзможно да ти опадат миглите най много 3 4 ... от полепналото лепило по тях
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Е, добре. Както и да е, да не се дръвчим. Значи не съм разбрала от базика ти...Сори!Първоначално написано от nepowtorima
Моят съвет е да не си слагаш подобни боклуци ... както искаш ми приемаи мнението но наистина ще се отрази зле на миглите ти![]()
и аз мисля такаПървоначално написано от tuff
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
ако е за в ежедневието няма смисъл - тъпо е .. иначе за дискотека или нещо такова не се притеснявай - няма да ти паднат миглитесамо внимавай как ги закрепяш да не ти се отлепи някоя че стои мн смешно
аз така веднъж се изложих .. беше някво скапано лепилото и едната ми се отлепи наполовина в дискотеката и всички разбраха че съм с изкуствени мигли![]()
Абе ти в някоя тема няма ли да дадеш съвет? Пишеш безсмислени коментари. Спри се най-после.На никой не му пука за теб.Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ти прочете ли въпроса ми? Аз питах, дали занете тук във форума нещо за тея изкуствените мигли, а не дали вие искате да си слагате!Първоначално написано от xxKiFlAx
А, не е за ежедневието става въпрос за 2-3 тъпи!Първоначално написано от footballgirl
Ако ги сложиш правилно няма нищо да ти стане, споко![]()
А ако те е страх може да пробваш със снопчетата първо да видиш как става, а после и с цели мигли. Само като сложиш лепилото, гледай да изчаках 10тина секунди, за да стане лепкаво преди да си ги сложиш на окото и също така количеството лепило, да не е много. Трябва да е толкова, че като ги лепнеш и притиснеш да не тръгне да изтича отстрани, отгоре или отдолу и в същото време да е достатъчно, за да залепнат. Това е![]()
Айде добре, всички сме вече наястно, че ти си най-умната. ОК!Първоначално написано от xxKiFlAx
а ти що стоиш в сайта сред глупаците ?! И никой не те е питал какви мигли имаш и колко си ги харесваш !! Не разбра ли ,че каквото и да напишеш не си интересна и никой не ти търси мнението. Като си толкова перфектна дай твоя снимка вскички да видим колко си красива или те е страх че на "глупаците" монитора ще се счупи и няма пред кой да се правиш на интересна ... момиче дълбоко си се вкарала в филма "вашето мнение след моето погрбение "
по темата според мене нищо няма да ти стане от 2-3 слагане
а ти що стоиш в сайта сред глупаците ?! И никой не те е питал какви мигли имаш и колко си ги харесваш !! Не разбра ли ,че каквото и да напишеш не си интересна и никой не ти търси мнението. Като си толкова перфектна дай твоя снимка вскички да видим колко си красива или те е страх че на "глупаците" монитора ще се счупи и няма пред кой да се правиш на интересна ... момиче дълбоко си се вкарала в филма "вашето мнение след моето погрбение "
ЧАКАМ СНИМКИ КИФЛО
В сайт за глупаци,а какво прави умницата вътре ?!Първоначално написано от xxKiFlAx
Не спорете в темата на момичетоКифличке,прати ми на мен снимка можеш да ми имаш доверие.. пиши лс
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ей наистина момичето е много красивовидях нейна снимка.. мисля че няма нужда се спорите
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Е, нали искаше да остане анонимка...? Що ти праща снимки?
Ами тя мислеше че ще ги сложа в форума![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ок. Я дай и аз да я видя колко е красива. Пиши на лично като искаш.Първоначално написано от neeDaBosS