.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Kъм момичетата...!!

Hа кратко....с приателката ми ходехме 7 месеца нооо се разделихме имах мн проблеми в работата ии се отразиха ии на взаимоотоношенията ни!! Иии се оптивах нещата да ги разделя за да не ми влиае ноо беше трудно!! Hакрая тя поиска да се разделим ноо ми каза че ме обича ноо тези проблеми се отразиха на връзката ни просто не бях духом там кадето трябва !Не сме се карали никога аа ии винаги съм я оставял да право това което обича ии никога не съм правил проблеми за дреболии!! Hе съм ревнив иии когато съм с някой му имам доверие тоест просто проблемчетата в работата ни се отразиха зле!! сега днес правим 8 месеца иии не сме се чъвали нито виждали!!искам тази сутрин да стана рано ии да купя една голяма красива роза с лилава панделка (любимия и цвят) иии да я оставя на вратата и за да може като отвори да я види ии по този начин искам да и покажа че,все още я обичам ии ми липсва!!Mисля че това може да и хареса тъи като днес 11-ти е нашата дата.Дaтaта ,на която тругнахме преди време ии си я празнувахме всеки месец ии винаги и копувах по нещичко за да я зарадвам иии сега въпреки че сме разделени искам да и оставя една красива роза!!C която да и покажа че съм сериозен тип ии ми липсва ии че не е просто момиче с което съм бил аа,че ми липсва ии държа на нея ( и да казвал съм и го ноо тя поиса да не се чуваме известно време ) ии как ви се стръва идеята ии според вас дали ще и хареса иии представете си,че някой го прави за вас иии вие как бихте реагирали? благодаря ви съжалявам ако съм писал като първия човек просто бурзам !![/b]

Много хубава идея ако добавиш и картичка подобна на думите ти тук ще има по голям ефект

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Направи го. Аз мисля, че е много мило от твоя страна. Успех и дано изгладите нещата.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на spopi
    Страхотно е направи го!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Планът му беше за сутринта. Вече или го е направил или не.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

разкажи поне стана ли де ! Значии виж опитай се да не меслиш за работа когато си с нея а и максимално се опитай да превърнеш работата си в удоволствие за да няма проблеми ! опитай се да й обяниш .. че си натоварен поне веднъж поискай да те разбере и да ти помогне да се отпуснеш и да не мислиш за проблемите !

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако съм на нейно място и се обичаме,би ми харесало да ми подариш роза.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    разкажи,как е минало,на мен много ми допада идеята
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Защо всички искате съвети и после никога не казвате какво се е случило след това...

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си