Разбирам те напълно и аз съм така почти през цялия си живот се чувствах самотно докато не срещнах бившия ми но така лесно го изгубих заради самата себе си и се почувствах ужасно намразих се напълно се отратих и се чувствах напълно безпомощна беззащитна скуршена сасипана то донякъде все така се чувствам но минава продължих в живота си а не застоявам или нещо подобно.Ти напарви така продължи живота си почни от нулата срещай се с нови хора създавай нови контакти и така няма да си самотно ще си сред хора ще се забавляваш ще се поразведриш и няма да мислиш за него или за това колко си самотно и прочие ще забравиш тия неща и след време ще срещнеш друго момче с което ще си щастлива или някакси ще се събереш с него всичко може да стане.И да имаше един коментар понякога и ние сме виновни че сме самотни напълно съм съгласна понякога ние с държанието си с необмислените си действие и думи губим най-ценонто .А и има наистина много гадни коментари които според мен хората които са ги пишали си изкарват гнева и злжбата по някакъв начин а това е направо плачевно и много тъжно