.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен
    А мислех, че само аз съм в това положение . Имай търпение, ще намериш момчето.Голямата любов ще дойде рано или късно, никой не е подминала .. просто трябва да бъдеш силна и да имаш повече воля и търпение, защото винаги може и по-зле.Не се предавай, бъди оптимист.Всичко с времето си.
    Хора много , Човеци малко !

Ммм не не си режи вените това не е мн умно, НО определено може да си купиш котка в такива моменти от живота ми повярваи ми котката ми мн помагаше. Иначе и моето "семейно"положение е горе долу същото .

Град
    somewhere...
    Здравей,
    може да се каже, че и аз съм била в същото положение, изпитвала съм същите емоции, които изобщо не са приятни.
    Моят съвет е да не се променяш само и само да се харесаш на другите около теб.
    Остани себе си.
    Проблема не е в теб, въпреки че най - вероятно си милиш, че е така. И дори и да нямаш с кой да споделяш, или пък някой на който да разчиташ безусловно, все някой ден ще се появи точният човек или хора, с които да се чувстваш свободна.
    Абстрахирай се от заобикалящите те идиоти ....има толкова много чудесни хора, които занапред ще срещаш.
    Успех
    They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    от къде си майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Русе
    И аз понякога се чувствам така.Сякаш всички са щастливи само на мен не ми е достатъчно добре, но сега загърбвам това и гледам да извличам хубавото от всяка ситуация.Отпусни се и може когато не очакваш да ти се случи нещо, което да те направи много щастлива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си