- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с включване на Нокиа 6303
Здрасти! Знам че е малко късничко но проблема ми е сериозен.Преди два часа някъде дадох телефона си (нокия 6303) на една приятелка да си сложи нейната карта в телефона ми и след това не можах да го включа след като се прибрах стоя около един час на зарядно но не помага .. мисля че копчето е развалено има ли някъкъф вариант от друго място да го включа не от копчето ? благоря предварително
1. Пиши описателни заглавия.
2. Използвай правилните раздели. "Новини и съобщения" едва ли ще ти помогне за нокиа-та.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
То че раздела е грешен така си е, но не съм имал такъв проблем и аз съм с Nokia 6303, нишо друго не се сещам освен на поправка ако имаш гаранция естествено.
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Носи го на ремонт ...мисля че няма да е кой знае колко скъпо.
На старата нокия ми се беше развалил бутона и просто няма да ти казвам как го бях "побългарил"![]()
Иначе има 1000 варианта за повреда ...а поне като е на зарядно реагира ли ...защото сегашния ми телефон така беше изгорял![]()
Оправих го отворих предния капак и видях че копчето за включване е там натиснах копчето и взе че се включи ... просто явно тези копчета на нокия за бъгавии :х ;х :P