.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с включване на Нокиа 6303

Здрасти! Знам че е малко късничко но проблема ми е сериозен.Преди два часа някъде дадох телефона си (нокия 6303) на една приятелка да си сложи нейната карта в телефона ми и след това не можах да го включа след като се прибрах стоя около един час на зарядно но не помага .. мисля че копчето е развалено има ли някъкъф вариант от друго място да го включа не от копчето ? благоря предварително

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    1. Пиши описателни заглавия.
    2. Използвай правилните раздели. "Новини и съобщения" едва ли ще ти помогне за нокиа-та.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    То че раздела е грешен така си е, но не съм имал такъв проблем и аз съм с Nokia 6303, нишо друго не се сещам освен на поправка ако имаш гаранция естествено .
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Носи го на ремонт ...мисля че няма да е кой знае колко скъпо.
    На старата нокия ми се беше развалил бутона и просто няма да ти казвам как го бях "побългарил"
    Иначе има 1000 варианта за повреда ...а поне като е на зарядно реагира ли ...защото сегашния ми телефон така беше изгорял

Оправих го отворих предния капак и видях че копчето за включване е там натиснах копчето и взе че се включи ... просто явно тези копчета на нокия за бъгавии :х ;х :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си