- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли въобще смисъл??
Така де... Познаваме се с едно момче.. от 4 години.. (не, че това е важно..) харесвах го непрестанно и до сега (на първата година след 2 месеца станахме гаджета) Така де спрях за известно време да го харесвам осъзнах, че няма да стане.. и се опитах да отмине... но ето отново пак започнах да го харесвам... пишем си по скайп.. говорим си в училище.. но само като приятели ...
той харесваше едно момиче от нашия клас... но тя си изтърва късмета
за мое щастие, а сега от нея разбрах, че харесва едно момиче от съседния му клас... но и имал симпатии към още 1 2 момичета... мм.. честно казано имам някакви илюзии
че има някакви симпатии към мен.. защото когато го видя ми се усмихва.. а когато види, че отивам до павилиона идва с някой негов приятел без да си взема нещо (ох.. не знам може би си въобразявам може би не...) та не смятам, че ще стане нещо.. (надявам се но напразно
) но се пак исках да си излея душата някъде.. а пък и той докато преди го харесвах знаеше и една моя "приятелка" постоянно ме бъзикаше ..
кажете съвет какво да правя...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
мм ето изля си душата![]()
Той като си харесвал още момичета, дори и да те харесва...![]()
My friend: Do you believe in second chances?
Me: No. I believe that life sucks...And then you die.
Just a person,who's dreams didn't came true.It's just a matter of time...I gues.
Бъди адската мацка и гледай ти да си НАЙ НАЙ и да засенчиш тези няколко така... че да има очи само за теб... използвай чара си и женската красота.... подлуди го с поглед,усмивка, държание ,,, нз точно.. но гледай за него ти да си повече от тях.Първоначално написано от nepowtorima
При положение, че той харесва няколко, значи не харесва никоя... смисъл неможе да си избере и сега е точният момент... плюс това сте имали връзка и нещата може да се подновят ... имало е тръпка преди... подновете я ... и Успех \/
Тоя цялото даскало ли харесва? Според мен не знае какво иска...
Бтв на колко сте?
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз на 15 той на 17- демек аз 9ти клас той 11
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Явно си пада женкар..![]()
Ами общувай повече с него. Вместо само да си се усмихвате, започенете да си говорите. Закачай го, флиртувай, а пък каквото стане, но е важно да се държиш непринудено и отпуснато, за да не изглеждаш смешно отстрани. Успех и внимавай.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
знаеш,че няма да се получи и пак хранш илюзии,колко познато,според мен си намери нов,остави миналото да си остане минало
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
О,щом харесвал момиче от съседния клас,а в същото време има симпатии към други две-не е стока.Не се бутай при такива кат него,които не знаят коя искат.Спести си тези главоболия.
Милаа опитваш се да ги засенчиш другите обърни му повече внимание ..илии .. направи така: хващаш някоя твоя приятелка който уш си то харесваа ии нека почне тя да се върти около него и така вземете за направите една сценка все едно се карате заради него .. повикай го и му обясни какво чувстваш ! Послее се ако стане нещо и се съберете не му казвай за това с приятелката ами че сте се сдобрили щот се много близки ! .. опитай ... или го накарайй да ривнува ! но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да поговорите ! ии казвай ако се получии !!![]()