- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво слушате, когато пиете?
Първоначално написано от machoka
![]()
Копка ме, копка ме, копка...
Аз съм добро дете и никога нищо не пия.![]()
Ако, обаче, това някога се е случвало, то е било, в около 99% от случаите, на чалга и 2 пъти на хаус, коете взе, че ми хареса (противно на очакванията), но нямам спомен какво слушах...![]()
Абе нали не си пускам чалга вкъщи и не слушам всеки ден...т'ва е най-важното. На купон, обаче, ми е най-весело с нея, защото обикновено сме 40-50 човека и да.![]()
Като бях година-две по-недоразвит си мислех, че купон без чалга не минава, но явно, че минава и има доста хора, които го правят.
Ем зависи от компанията - или на чалга и понякога електронна, или рок/метъл/пънк. Не обръщам чак толкова голямо внимание на това.
дръм енд бейс, хард техно, френчкор, спийдкор, хардкор, и т.н ..кор
некфо минималче,рапец,реге също може да се слуша.
ама ако ми пуснат чалга,не рева,в смисъл не ми е ебати проблема. просто гледам да не се събирам с хора,които ше ми пуснат чалга
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
зег зег дадумлехахахах всъщност не ама..
то густо, то пусто
Ми да!Първоначално написано от terrorclub
По мое време чалгата си беше мноо сносна, ся е развалиха и затов а не я слушам![]()
![]()
![]()
Нема кофти стил, има кофти песни.
поздрав http://vbox7.com/play:25149d83
ахааахах![]()
Днб, брейкбийт, реге, рап - зависи от заведението...
Каквото и като не пия... е*и му майката.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
чалга ест![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Значи, слушаш "всичко без чалга и класическа", но когато пиеш слушаш сръбско? Само аз ли намирам противоречие в думите ти? Би ли ми обяснил каква е разликата м/у сръбското и чалгата?Първоначално написано от praseto
Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
мошно само чалга![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8sg2RfWBLCE
КОЙ ?
Яко чалга! Маанета!
Само чалга! И Кюфтета!
А последното ми напиване беше на едни невъобразимо ужасни немски песньовки. По-добре немски танк, отколкото немски шлагер е казал народът!
...
Кво мислете, има ли влияние стила музика върху това колко ще те хване от алкохола?![]()
Audio ergo sum
на сръбско и чалга ,нещо което в нас никога не слушам .. ама на масата заряда е различен
като стане военно положението следват изпипаните рок балади и пиянския лаф от сърце
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
По-същественото е, какво правиш на музиката, докато междувременно пиеш, мисля.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
активизъм/превенция; писане; музика
Не бе... вие не слушате чалга.
Само като седнете на маса.![]()
Тежко, брате, се живее между глупци неразбрани.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Всъшност като седна да пия обичам да си говоря с другите на масата. Все пак акцентът е на течностите.
Eisgek
...
Песните на някой вече напил се.![]()
ии чалга,рап,поп але квото пуснат ти като пийнеш малко и ти става ''все в гъз'' ква е песента.
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Мдаааа. \"пийнеш малко и ти става все тая\". Става им на хората, които така и така са им ниски критериите.Първоначално написано от vilito2589
Факт, на който се радват множество не съвсем хубави поспожици.
...
Има да. На чалга твърдото хваща най-добре!Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
DnB,Dubstep, rap.
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Или див metal или нищо![]()