.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Ами и аз сега отслабвам ;д Та аз си направих нещо като моя диета и вече има резултати Та сутрин например хапвай половин филийка с нещо.На обяд краставички Колкото и смешно да звучи нямат много калории, а мен лично ме карат да се чуствам сита.А за вечеря, ама или я пропускам, или кисела краставичка Също например днес за вечеря реших да сложа салата със зеле и моркови и така Също и спорта е много важен.Аз лично правя упражнения и джогинг.Засега толкова Успех

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Да бе, за вечеря ЕДНА кисела краставичка.. Аз сутрин ям вкъщи филия с нещо отгоре (филе,салами,шунки..) около обяд си купувам нещо от училище, я бейк ролс, я солети, просто не мога да не ям, а не мога да си взема яйце и да го ям там, нито пък краставица например. Като се прибера ям нещо което е сготвила майка ми, абе някаква манджа с месо, супа, или нещо такова. А за вечеря обикновенно ям яйца (просто ги обожавам) а всеки петък ям риба.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

а на мен някой може ли да ми отговори

nymphetaminegirl9 по-добре не почвай японската само ще си прецакаш организма ( говоря т личен опит) най - доброто ,което можеш да направиш е да си изградиш хранителни навици според твоите вкусове и да ги съчетаеш със спорт
    mine защо да не можеш да спортуваш сутрин ??? и аз съм втора смяна и това не ми пречи даже напротив стрин имаш повече време . аз например като стана в 8 часа пия един чай и си се излежавам и в 9 правя я pump it up ,tae bo (ако почвам по-рано ) после се къпя , уча си , ям , слшам музика и пак ми остава мн време да се наглася .......това го правя от 2 седмици и вече се забелязва ефект . Стига да имаш желание винаги можеш да намериш време

спорта го има , от началото на януари съм на този режим , който описах по горе ... проблема е ,че за да отслабна почти нищо не трябва да ям а хич нямам желание да пропилявам това което правя от 1 месец ( цялото лято също се занимавах с каланетиката) , от 5 клас чета материали но нещо много много не мога да намеря читава диета и най-вече диета която да съвпада горе-долу с менюто на моите , тъй като са против едно да готвят за себе си , друго за мен .. както и да е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си