- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Кое боли повече - пиърсинг на езика или на устната
Къде боли повече - на езика или на устната?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
на езика не боли изобщо,а за устата незнам!
Let The BEAT Control Your Body
Омфг...много общо понятие НА ЕЗИКА или НА УСТНАТА
Първо:Има няколко начина за пробиване на език/устна,съответно и няколко места:
1.По средата на езика...не боли много,но ако се пробива с абокат и всичко е ок.Абокат=остра тръбичка(просто казано) и има няколко размера .Но ако говориш за обикновен пиърсинг на езика,не боли особено много.Но ако те пробиват с пистолет,горко ти ... щото така щи нашият езика,че може въобще повече да нямаш вскусови сензори..Не го препоръчвам.
2.под езика-също не боли ,но трябва да се внимава кой те пробива.Пробива се ципата под езика.
3.По ширината на езика-там незнам.Но предполагам,а и изглежда малко повече болезнено.АБСУРД с пистолет..просто няма да стане номера.
4.Пробито само на горната част на езика ...там незнам.Сиурно боли..![]()
И така,предполагам че за езика общо взето синтезирах видовете пиърс.
Тъй.устната...Има около 6 или 7 места за пробиване.
Брадичка,по средата на устната,отстрани на устната,Горе вдясно/вляво,горна устна,точно по средата над горната устна.Пробиване на самата долн а устна по хоризонтал,пробиване вертикално на долната устна.Избирай какъв точно искаш.Устната се пробива с АБОКАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...На устната не се слага упойка,затова предполагам че пойче трябва да боли.Ако искаш пойче инфо и снимки - http://www.bmezine.com там има доста показани комбинации и видове пиърс.Надявам се че съм била полезна.
Но по принцип при всеки е различно.Следващия път се уточни точно какъв пиърс искаш.![]()
Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..
А какжо ще кажете за пробиване на пъпа с пистолетсмятам да си го дупна и ми казаха че ще го направят с пищак...стрелваш парвият пат го пробива и стрелваш втори пат и слага обичката...моля съветче
![]()
Лелее-ма как с пистолет пъп бе хора...аз при лекарка ходих и с абокат ме пробиха.....ама по-добре с абокат...Първоначално написано от n_ivajlova
![]()
да и при мене така!как с пистолет бе?!Първоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
Ама вие не сте добре . На езика не боли , където и да ти е пиърсинга само може малко да те боли след упойкатаА това да се дупчи пъпа с пистолет е мега тъпо , незнам кой те е излъгал но не се дупчи така
![]()
пъпа с пистолет в никакъв случай!освен ако не искаш куп проблеми и накрая пак да си останеш без обица.
Мноого точно казаноПървоначално написано от ^CekC_Cbc_Tpyn^
![]()
![]()
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
По-точно ме интересува за долна устна, под нея, брадичката,
начи на езика адски мн боли и тряя пиеш само данон
на устната зависи къде
на брадичката е мн гадно
шот боли и от вътрешната страна ти се изжулва венеца
за пъпа незнам обаче и там има няква болка
единствено на веждата няма болка
тя е доста малко като при ощипване
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Абе хора майка ходи при една козметичка и я е питала каде мога да си дупна пъпчетУ и тя и е казала тва и че тя ги пробива не ми викайте...хабер си нямам от пиерсинг![]()
![]()
е добре някой може ли да ми предложи каде да отида да ми го пробият и после да си нямам проблемчета плс плс плс плс плс
![]()
![]()
![]()
има си специялни тату и пиърс студия,където съответно можеш да се дупнеш...примерно "на тъмно",макар,че не го препоръчват много,много.Не съм се възползвала от услугите им,честно казано и няма![]()
иначе най-добре мисля,че става дупченето с абокат,но не съм специялистка.погледни в някой форум за пиърсинг и определено внимавай в кое студио се дупчиш... късмет![]()
С пистолет става само на мекото на ухото,на другите места само с абокат.Мен много ме кефи на устната встрани.Някой има ли такова чудо и би ли разяснил как точно става,как се поддържа и т.н.?
Еми аз сам от Варна някой ако мое ми каже некое студие или квото ще да е и каде се намира плс че халхабер си няям от пирсинг![]()
ми всеки 2-ри ходи в "На тъмно"-тва е на центъра с/у Теранова!иначе аз не ходих там, а при Нептун има една лекарка ли ква е дето пробива!!Първоначално написано от n_ivajlova
![]()
не с пистолет НЕ!....по добре иди на студио... и НЕ с пистолет,само проблеми ще си навлечешПървоначално написано от n_ivajlova
ми да ти кажа на 2-те места боли малко таи4е нз ма мисля 4е на устата 6а боли пове4е
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
И като боли к'во?Няма да умираме я...Навсякъде и при всеки е различно.Ама не вярвам да ви е страх толкоз от болка,все пак ще я изпитате на момента и после ще се кефите като за последно...
искам да питам.искам още няколко дупки на ухото.на мекото и горе на хрущяла.с какво с пистолет или не?кажете плс
ако някога намериш човек които с парче лед ще напише на слънцето обичам те значи си намерил човека които те обича повече от мене!!
Мн искам да си сложа обица на пъпаобаче пъпа ми е изрязан навънка и някои приятелки ми казаха че няма да стане
вярно ле е?!
Значи първо да кажа за по горното мнение- пъп не се пробива с пистолет а с абокат(освен ако не искаш да си преебеш пъпчето) до колкото знам във варна можеш да си направиш пиерсинг в На тъмно или в Дом Младост.
Значи за мекото на ухото няма проблем да се пробиеш с пистолет но на хрущяла е желателно да е с абокат, защото иначе може да си прецакаш хрущяла...
за беца на пъп,който е такъв ... как да кажа.. изпукнал на мен лично не ми харесва как стои но ако неа теб ти харесва няма проблемвиждала съм и варианти да се пробие самия пъп но не ти г препоръчвам
и последно- при който и да е пиърсинг винаги има болка,не голяма,нищо няма да ви стане , все пак мястото се пробива за няколко секунди
Айде успех ви!
da be da- ne bolqlo na ezika... i az taka se bqx zabludila predi 3-4 meseca ot takiva izkazvania 4e ne e boli i otidox s naglastata 4e shte e taka.... ama.... to kfo beshe...boli si mn qsno i to dosta .. abe pri vseki e razli4no no bolka tr da ima opredeleno ! nemoje da o4akvash da mine nesshto ostro prez ezika ti i da ne usetish
a za pierc na dolnata ustna-mm te sa mi lubimite i mai tam po malko boli ama nz.. koito ima da kaje
![]()
mm na4i az imam na ezika samoto probivaane se pravi s lidokain i ne boli vse pak lidokaina e dosta silna upoika bolkata e sled probivaento axxa an 1 fr mu se podu tolko mn ezika 4e trqq6e da si maxne obicaat am pri men nqma6e nikvi problemi i vs be6e mn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobre
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Ами аз да кажа имам и под устната (на брадичката) и на езика.Тази под устната ми е на два месеца,а на езика от един.И общо взето мен изобщо не ме боля като се има предвид,че упоиката не ме хвана!Но всъщност всичко си е до организъм...