.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Потене

Потене

Значи имам 1 много особенен проблем.Потя се много,ама като казвам много ,значи найстина доста и това ме притеснява.Немога да ходя с тениски,защото просто....Понякога дори когато сам сас горнище и си личи ,че и то сащо е изпотено и е много грозно.Ходя на училише и понякога кагато сам на даската или изобщо ако се притеснявам започва това потене и става кофти.Използвал сам всякакви неща против потене,но помагат до 1 момент.Надявам се да ми дадете някакво решение

Кирилицата важи и за заглавието!
    kalpazanka

Аз лятото използвам ODOREX. При мен няма кой знае какво действие, но имам приятели, при които има добър ефект. Може да го пробваш, 10 лева струва в аптеката.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Супер фен Аватара на radeberger
    Аз през лятото ползвам OdorEx, както написаха по-горе, и нямам никакви проблеми.

Re: Seriozen problem

Цитирай Първоначално написано от 1984
    Значи имам 1 много особенен проблем.Потя се много,ама като казвам много ,значи найстина доста и това ме притеснява.Немога да ходя с тениски,защото просто....Понякога дори когато сам сас горнище и си личи ,че и то сащо е изпотено и е много грозно.Ходя на училише и понякога кагато сам на даската или изобщо ако се притеснявам започва това потене и става кофти.Използвал сам всякакви неща против потене,но помагат до 1 момент.Надявам се да ми дадете някакво решение
    Прави като момичетата . Носи тези 'препарати' в училище и се пръскаи или там каквото правиш ;д.
    Justin Drew Bieber

Цитирай Първоначално написано от rns92
    Аз лятото използвам ODOREX. При мен няма кой знае какво действие, но имам приятели, при които има добър ефект. Може да го пробваш, 10 лева струва в аптеката.
    10х много ,бях го го намерил някаде из нета ама не мислех,че найстина действа.Ще си го купя ,надявам се да помогне

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз от Одорекс`а съм доволна..
    При мен имаше ефект,опитай - няма какво да
    губиш..Ако няма ефект,както ти казаха и по-горе - носи
    козметиката си против потене в училище и ги употребявай..
    За друго и аз не се сещам..

Ами аз съм нова в този сайт, и знам че всеки има собствени проблеми но аз имам един!
    Аз искам да знам , когато идва оргазъм самото течение което излиза е много течно и много на каличество норамално ли е да е така или заедно с това има и урина ??? Приятеля ми казва че количеството било ПОВЕЧЕ от 0,5милилитра (Половин литър)

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от chimito0o
    Ами аз съм нова в този сайт, и знам че всеки има собствени проблеми но аз имам един!
    Аз искам да знам , когато идва оргазъм самото течение което излиза е много течно и много на каличество норамално ли е да е така или заедно с това има и урина ??? Приятеля ми казва че количеството било ПОВЕЧЕ от 0,5милилитра (Половин литър)
    не мисля че това е по темата.. направи нова.. не се пише тук ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си