- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за връзките от разстояние?
Какво мислите за връзките от разстояние?
Мисля да споделя какво точно чувствам понеже при мен е абсолютно същото, но искам да чуя първо вашите мнения.
Бихте ли се захванали с нещо подобно?
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
По скоро не - за връзка от разстояние трябват много ама страшно много компромиси и абсолютно безрезервна вяра в другия. Отделно че физическия контакт на практика липсва, и когато имаш нужда от физически контакт и подкрепа най-много ще получиш мече по скайп. Сами се сещате какъв е резултата.
Затова съм твърдо против такова нещо. Ако с партньорката ми се наложи да се разделим за по дълго време(пътуване, командировки, ала бала) никога не бих си писал с нея по скайп или където и да било. Един телефонен разговор на ден + някой и друг смс. Ще гледам да ограничавам контакта си с нея докато не се върне. Така ще е най-добре.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и при мен е така с приятеля ми се виждаме 10 дена в месеца,защото аз съм в чужбина,а той в българия!и ще се наложи да не се видим 6 месеца и нз какво ще стане..за сега се радваме на обичта си,а пък квото е писано...СЪДБА!
Обичам да те обичам!
Това е адски мъчителка връзка![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нямат особено бъдеще такива връзки. Просто разстоянието си казва думата - не можеш да докоснеш този, когото искаш, не можеш да го целунеш, да го прегърнеш... принуден/а си да се задоволяваш с телефонен разговор или такъв по скайп... което не е никак лесноНаистина при такава връзка трябва да се правят супер много компромиси и да имаш пълно доверие на човека срещу тебе... А като няма физически контакт в повечето случаи човек се изкушава и си търси това, от което има нужда другаде... Не ти препоръчвам такава връзка освен ако и двамата с приятеля/приятелката ти не притежавате уменията за горните 2 неща, които казах... ама дори и да ги притежавате пак не ти препоръчвам - накрая е много болезнено
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
мойта връзка е такава.. с него съм от 2 години и 3 месецаимаме си страшно много доверие,не сме си изневерявали и много се обичаме.. чакам с нетърпение да завърша и да ида при него да уча
виждаме се през седмица петък,събота и неделя..идва си щом може.. през почивките ... трябва голяма воля ти си реши.. аз със сигурност те подкрепям..
![]()
Хора.. има една приказка: за любовта няма границиТрудно е.. но не е невъзможно
Естествено... аз не бих заложила на такава връзка... ако няма перспектива един ден да бъдем заедно
Иначе... моята връзка е точно такава... и спокойно мога да кажа, че 8 месеца вече не съм се и замисляла за друг човек..... не че не е имало *изкусители* ... Просто никой от тях не е бил *моето мило*
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Няма смисъл,ако разстоянието е прекалено голямо.Ще се виждате много рядко и каква връзка е тогава?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз мисля,че може да има връзка от разтояние.
Но само ако наистина има перспективи да се виждате често,а не всеки да си стои в своята страна и да се води,че имате връзка.
Ето на мен това ми предстои сега,връзка от разтояние и не смятам,че ще е супер мъчителна и трудна.
Понятието "връзка" е много разтегливо. И все пак мога да определя че това е когато се виждате на живо повече пъти и за повече време отколкото си пишете по скайп или по някой месенджър. Съответно си говорите повече. Връзка е когато не се притесняваш да говориш открито с дадения човек и изпитваш някаква особена привързаност, по различна от приятелството. Връзка е когато не се срамуваш от човека до теб по никакъв начин. Връзка е когато този човек има специално отношение към теб(разбира се колкото двойки толкова и отношения) и неговите думи имат особено значение за теб. Та в този смисъл това връзка от разстояние не може да се нарече точно връзка, защото вие общувате основно и само индиректно. Основния компнент а именно физическия контакт липсва.Първоначално написано от hooliganka89
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
Аз съм много на ясно какво представлява връзка в най-често употребяваната й форма.
Имам връзка с момче от 2 години.Година и половина съм живяла с този човек под един покрив,деляла съм с него и лошо и хубаво.
Били сме болни-лекували сме се един друг.
Били сме отчаяни-давали сме си подкрепа един на друг.
И общо взето съм била от всеки край на една връзка,но ето сега идва момента в който той отново трябва да замине,аз толкова безрезервно му вярвам,че изобщо не се претиснявам за някакви евентуални изневери.А ако се случи-съдба,не ни е писано да сме заедно и толкос.
Но все пак мисля,че връзка от разтояние може да съществува.
Връските от разтояние не са от най-успешните
(sun)~{}*
Аз лично съм много протиш тези връзки![]()
always and forever..! ( h )
В тези връзки всичко си зависи най вече от хората. За някой е непосилно половинката им да е на 385092349876 км от тях и да се виждат в най добрия случай 2-3 дни седмично , за други няма проблем.
Имал съм такива връзки и честно казано не издържах... или поне тогава не успях.
В този вид връзки доверието е нещо много важно
hooliganka89 вашето е различно и аз не говоря за това. Твоя човек за определен период няма да е близо до теб. Но преди това и след това отново ще сте заедно при това повече време(предполагам) отколкото той не е бил наоколо. Следователно вашето си е връзка съвсем нормална връзка.
Доколкото разбрах авторката има впредвид връзка започната в чата/по телефона/icq etc. в която се виждате рядко(1-2 пъти в месеца;1-2 в седмицата) по определени причини(много километри например). И ви се налага да общувате индиректно. За този тип връзка говорех.
Dr. Gregory House
И аз имах такава връзка... наистина много мъчително.. продължи около година, като за това време се виждахме много рядко. Но пък за сметка на това цял ден разговори, смс-и и т.н. Но пък при нас имаше и много други външи фактори, които влияеха отрицателно, освен разстоянието. Накрая решихме, че няма смисъл да се мъчим вече, на двамата ни е време за живот. А и след 2 години, най-вероятно, пак ще се срещнем и ако ни е писано ще сме заедно
Не съжалявам за нищо, радвам се, че прекарах времето си с този човек и се надявам това да не е края.
Пробвай и ще разбереш!Успех!
Божествена лудост ли ме обхвана?
връзката ми е такава. от различни градове сме и се виждаме сам опетък събота и неделя,а понякога и ако е решил да ме изненада през седмицата. Заедно сме от година и малко и не виждам да е чак токова мъчително като си имаме доверие
и моята връзка е такава и е много мъчително...мен лично чакането ме убива
Aз лично от доста време смятам,че това е пулна загуба на време и на двамата...чата нито щее ви позволи да си видите очите нито нищо..Но ако найстина се виждате в седмицата максиамум 2 пъти и е силно ..нямам нищо против
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Почти винаги са обречени.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не.Едни приятели пробваха и в резултат сега вече не са приятелиНе стига, че се измъчваха тогава,ами се и скараха накрая. Според мен that suck
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ооо хлътвала съм по момче,което не беше от моя град, но осъзнах че няма смисъл в изграждането на такава връзка.Иначе имам приятелка,която ходи с момче на 400 км от нашия град и са заедно вече 7ми месец.Не знам как издържат без да се виждат с месеци,аз не успявам,имам нуждата да съм си до човека и да си го виждам и гушкам![]()
![]()
Благодаря на всички ви, че написахте нещо по въпроса.
Та ето я и моята историйка.
Преди 2 години (септември месец, 2007г.) бях на гости на леля ми във Варна. Тогава се запознах с едно момиче, с което съм и до момента. Бях там кратко време понеже се налагаше да се връщам заради даскало. Но както и да е, взех й скайпа и си пишехме до декември месец, когато зимната ваканция отидох. Естествено тръгнахме. Следващите 6 месеца бяха малко мъчителни понеже нито веднъж не се видяхме. Но това мина. Юли месец се видяхме отново. След това срещите ни зачестиха. 1 месец от лятната ваканция прекарах там. Беше просто невероятно.С усмивка си спомням за тези моменти. Както и да е, започна училище и вече не се виждаме толкова често. Понеже са ми роднини, аз мога да ходя всеки уикенд там. Но го правя през 1-2 седмици и прекарваме винаги цялата почивка.
Взехме си карти, с които си говорим безплатно през цялото време и по скайп не се случва да си пишем. Имам й пълно доверие, както тя на мен. Знам, че може да прозвучи малко банално, но тя е човекът, който винаги съм мечтал да срещна. Умна, наистина много красива, и най-важното е, че въпреки своя уникален външен вид, не е курва и никога до сега не ми е изневерявала. Излиза си с приятелки, а рядко стои на компютъра, понеже си говорим и тя ми казва, че не вижда смисъл да стои на него, след като може да си говори с мен, а не да си пишем, т.е. не се занимава с други момчета.
Винаги съм мечтал за подобна връзка, но най-големият недостатък е, че тези 100 километра (Бургас - Варна) ме убиват мъчително! Имам чувства към нея, заедно сме от година и 2 месеца. Най-интересното е, че до сега НИТО веднъж не сме се карали! В перфектни взаимоотношения сме.
Обаче усещам как имам нужда от човек до себе си. Човек, с когото мога да имам същите взаимоотношения, но да се виждаме всеки ден и когато имам нужда, дори и посред нощ да е, пак да можем да се видим. Наистина ми е страшно гадно. Излизам си с приятели, ходя по дискотеки, но не е същото. Всичките ми приятели си имат гаджета и когато ги видя заедно, просто ми става страшно тъпо и не мога да се държа по същия весел и забавен начин, по който всички ме познават и знаят що за човек съм. Наистина имам нужда от някого до себе си!
Повечето ми приятели не могат да ме разберат, казват ми: "Щом искаш да си с нея, тя дори и да й изневеряваш, пак няма да разбере." Не мога така!!! Не мога да лъжа, не мога да лъжа човека, към когото имам толкова силни чувства.
И ако все пак ви интересува, аз съм на 16, тя е на 15.
Не знам какво да правя, наистина се чувствам страшно самотен и ми е ужасно празно.
те не са едни от най дългите връзки ако разтоянието я голямо но . . . ако е малко по малко всичко може да стане:P
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ем кой как се уреди![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."