.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Там,където най-малко очакваш....

Има ли смисъл ?!

Здравейте

Малко повече от 2 месеца вече съм с едно момче ... По принцип до сега не е имал сериозна връзка и всичките му контакти са били за по 1/2 седмици .. Познавахме се от доста време и решихме да излезем и така стана, че за това време ,колкото и малко да е, се привързах към него .. Проблемът е там, че той някак си не знае какво изпитва .. много пъти сме говорили за това .. и днес ми каза че е привързан към мен .. но за чувства (макар и да е рано) все още не се споменава.. А той не мисли че ще изпита такива, защото просто бил такъв ...

Обаче въпреки това има моменти, когато прави или казва нещо дори без да се замисля и именно в тези моменти си мисля точно обратното.. че има смисъл и че връзката ми с него има бъдеще ...

Според вас така ли е ?!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ми има, разбира се.
    Мисля, че трябва да спреш да разговаряш с него по тоя въпрос, защото ако продължаваш 1. става досадно 2. 100% се дразни от такива разговори (един вид му казваш "Айде бе, що нямаш чувства, ама хайде проимай" и т.н. 3. От 1. и 2. може доста да охладнее към теб.

Ако толкова не можеш да се примириш, че е неориентиран, по-добре го зарежи, но аз не вярвам, че искаш, затова карай по-спокойно и не му говори за чувства - едно, че момчетата не обичат такива теми и второ, че той може и да започва да се влюбва в теб. Недей да саботираш процеса като му натякваш, че не знае какво иска и т.н.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София, България
    Според мен трябва да проведете един много сериозен разговор. Кажи му какво чувстваш. Ако има поне малко акъл в главата си, ще се вразуми!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Ми има, разбира се.
    Мисля, че трябва да спреш да разговаряш с него по тоя въпрос, защото ако продължаваш 1. става досадно 2. 100% се дразни от такива разговори (един вид му казваш "Айде бе, що нямаш чувства, ама хайде проимай" и т.н. 3. От 1. и 2. може доста да охладнее към теб.

Ако толкова не можеш да се примириш, че е неориентиран, по-добре го зарежи, но аз не вярвам, че искаш, затова карай по-спокойно и не му говори за чувства - едно, че момчетата не обичат такива теми и второ, че той може и да започва да се влюбва в теб. Недей да саботираш процеса като му натякваш, че не знае какво иска и т.н.
    Определено не искам да се разделям с него. Много по различни са отношенията ни от всичките ми връзки до сега.И за това мисля да забавя нещата и да не повдигам темата повече
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен
    Може да е от типовете,които не показват чувствата си.
    Или може би ги е старх да се привържат?

П.П. Не губиш когато обичаш, губиш,когато подтискаш чувствата си

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    спокойно,явно е такъв тип

и аз съм същата - не умея да си показвам чувствата
    и дори и да кажа ''обичам те'' ми звучи мега изкуствено..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    остави се по течението
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си