- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл ?!
Здравейте![]()
Малко повече от 2 месеца вече съм с едно момче ... По принцип до сега не е имал сериозна връзка и всичките му контакти са били за по 1/2 седмици .. Познавахме се от доста време и решихме да излезем и така стана, че за това време ,колкото и малко да е, се привързах към него .. Проблемът е там, че той някак си не знае какво изпитва .. много пъти сме говорили за това .. и днес ми каза че е привързан към мен .. но за чувства (макар и да е рано) все още не се споменава.. А той не мисли че ще изпита такива, защото просто бил такъв ...
Обаче въпреки това има моменти, когато прави или казва нещо дори без да се замисля и именно в тези моменти си мисля точно обратното.. че има смисъл и че връзката ми с него има бъдеще ...
Според вас така ли е ?!![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ми има, разбира се.
Мисля, че трябва да спреш да разговаряш с него по тоя въпрос, защото ако продължаваш 1. става досадно 2. 100% се дразни от такива разговори (един вид му казваш "Айде бе, що нямаш чувства, ама хайде проимай" и т.н. 3. От 1. и 2. може доста да охладнее към теб.
Ако толкова не можеш да се примириш, че е неориентиран, по-добре го зарежи, но аз не вярвам, че искаш, затова карай по-спокойно и не му говори за чувства - едно, че момчетата не обичат такива теми и второ, че той може и да започва да се влюбва в теб. Недей да саботираш процеса като му натякваш, че не знае какво иска и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Според мен трябва да проведете един много сериозен разговор. Кажи му какво чувстваш. Ако има поне малко акъл в главата си, ще се вразуми!
Определено не искам да се разделям с него. Много по различни са отношенията ни от всичките ми връзки до сега.И за това мисля да забавя нещата и да не повдигам темата повечеПървоначално написано от jghgh
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Може да е от типовете,които не показват чувствата си.
Или може би ги е старх да се привържат?
П.П. Не губиш когато обичаш, губиш,когато подтискаш чувствата си![]()
спокойно,явно е такъв тип
и аз съм същата - не умея да си показвам чувствата
и дори и да кажа ''обичам те'' ми звучи мега изкуствено..
остави се по течението
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!