- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете ми,моля ви
Щом самата ти предусещаш, че при първа възможност може да ти забегне значи нещата са сериозни. Седни и поговори с него. Кажи му че знаеш за чатовете и за нещата, които си пише с други момичета. Просто го помоли да се изясните ще продължавате ли напред или не и ако да - ще спре ли да си занимава с други. Ако видиш че овърта и се опитва да те лъже или си признава, но си личи че му е все тая - тогава направо късайте и продължавай напред. Знам че е трудно, но няма начин. Няма и смисъл да продължаваш да си с него и да си тормозиш докато той си прави кефа с други... Относно татуировката - аз винаги съм била против татуирането на имена, защото човек никога не може да бъде сигурен че ще е с някой цял живот. Хората се променят и днес си с този, утре вече може да не си, а после си обречен едва ли не цял живот да ходиш с името му... Отиди в студиото където са ти я направили и попитай дали може по някакъв начин върху нея да изобразят нещо другоПървоначално написано от pa1n
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!